Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekrarı başladı iyi sonuçlar alır umarım yarın.

@yatutarsa Haklısın jenerik sonrası reklama rağmen 3 reyting aldı ama Kanal D efendi beğenmedi, 1 hafta daha sabr etmedi belki yükselecekti?

Dizinin müziklerini Atakan Ilgazdağ`ın yaptığı nasıl da belli ama bir tek aksiyon müziği eksik.

Mahidevran değil bu Nur Nur.
Diziyle gerçek insanları karıştırma artık neyin başlangıcı bu şimdi.

Bir anti Kanal D'ci daha doğuyor.
zaten geniş aile nin stara yollanmasından beri gıcığım kanal d'ye hayat yolunda'yı da kurban verirsek doğan grubunun başına hiç iyi şeyler gelmeyecek

Star'a yollamak derken? Star kötü kanal mı ne olmuş.
reytingi beğenmedikleri için yollamışlardı star a ondan. sonra star da sağolsun dizinin gününü ve saatini bir türlü ayarlamadı reytingler dip yaptı sonra diziyi bitirdiler falan of sinirlendim gene

reytingi beğenmedikleri için yollamışlardı star a ondan. sonra star da sağolsun dizinin gününü ve saatini bir türlü ayarlamadı reytingler dip yaptı sonra diziyi bitirdiler falan of sinirlendim gene
O zaman sen Star'ı da pek sevmiyorsun?
Şuküfe'li bölümler efsaneydi sonra biraz bozmuştu ama iyi diziydi. Bayağı güldürüyordu özellikle ilk sezonu.
Bizim Rojda da hiç fena değildi. <3 @cookies

Şuküfe'li bölümler efsaneydi sonra biraz bozmuştu ama iyi diziydi. Bayağı güldürüyordu özellikle ilk sezonu.
muhteşem i alana kadar baya gıcıktım star a da ama my gelince işler değişti tabii 🙄 aslında ben forumda star ın yanlış geniş aile politikası ile ilgil bir konu açmak istiyordum ama üye olamadım bi türlü

Ay senin her şeyin kaplumbağa hızında.

bunu profil mesajlarıma 1.5 gün sonra cevap veren birinin söylemesi de pek manidar
Bunu söyleyip gönderme yapan şahıs profile yazığım mesaja 1 hafta sonra cevap vermesi normal ötesi bi şey olsa gerek.
qupak. .ss

Rojda her zaman super ama yedikule hayat yokusu yayindanmi kaldirildi noldu diziye