Yanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktımDaha sadece ilk bölümü yayınlanan bir dizi için fazla acımasız konuşmuyor musun? Yarını bekleyip öyle yorum yapmak daha doğru.
Yanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktımDaha sadece ilk bölümü yayınlanan bir dizi için fazla acımasız konuşmuyor musun? Yarını bekleyip öyle yorum yapmak daha doğru.
Ya hangimiz sevmedik sanki 1 Reyting almadı abc dışında ama tekrarlardan belki dedimYanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktım
Sen hangi dizileri izliyon kışın yaz hepsini söyleYanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktım
İnanki bilmiyom aksndjdjdjYa hangimiz sevmedik sanki 1 Reyting almadı abc dışında ama tekrarlardan belki dedim
Sen hangi dizileri izliyon kışın yaz hepsini söyle
Yani hayat şarkısı ile Kösem i izlersin yazın ne izliyonİnanki bilmiyom aksndjdjdj
Bu sene hayat şarkısı gecenin kraliçesi ve kösemi izledim seneyeyi bilmiyom
Hangimiz Sevmedik - Kırgın Çiçekler - Bodrum Masalı ve Rüzgarın Kalbine bakarım geliyoikiz dingiller nasıl anlaşmış.ss bu arada deniz çok bozdun harbiden nerede o eski ağır total sen yoksa melih gökçek gibi numara mı yapıyon.ss
Bu haftalikBölüm biraz sıkıcı başladı
Sendemi izliyon
Bazen oluyomu peki izlediğin sahne komediydiBu haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?