NOW Hayat Sevince Güzel - Dizi Yorumları

Daha sadece ilk bölümü yayınlanan bir dizi için fazla acımasız konuşmuyor musun? Yarını bekleyip öyle yorum yapmak daha doğru. :)
Yanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktım :F

Bölüm sıkıcı bir şekilde savaş ve zarife ile gidiyor zarife ye gıcık oluyorum ya söyle işte sevdiğini :(

Osman da sıktı bölüm durgun o kadar iyi bölüm oldu şimdi rakip geldi bölüm ne böyle ya :D:(

:gangnam:Kardeşler çıktı eğlence başlar :oley: dedim ama sahneleri çok az ya :(

Reklam 21:43 ilk yarı çok sıkıcıydı ve çok kötüydü sadece Osman'ının kafası künefe dökülmesi dışında :(:D

Son düzenleme:
Yarım saatir dizi çok iyi gidiyor şu anki sahne süper :oley:

Zarife inat etmese artık barış çok itici ya Zeynep'e umut veriyor önce sonra boş ya:D

:bhr:Son sahne süperdi son 45-50 dk çok iyiydi :oley:ama başları çok köötü ve sıkıcıydı ama yarın total de 4,15 ile 1 ab de.2,75 ile 2 abc 1 de 3,45 ile 1 olcaz beklediğim en düşük bu en yüksek total de 4,75 ile 1 AB de 3,25 2 abc 1 de 3,80 ile 1 olur :oley::Z

Son düzenleme:
oğlan rol icabı gerçekten uçurumdan atlamış inşallah düştüğü yer @Çiğdem- ya da @Yiğitt in kucağı olur:A neyse ki karagül bitti yoksa @denizz19 bu performansla transfer ederi oğlanı :F @mrt-06 :F @cookies @vadikızı @Aserat @eskici
CszS8BRUAAACV8r.jpg