Yanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktımDaha sadece ilk bölümü yayınlanan bir dizi için fazla acımasız konuşmuyor musun? Yarını bekleyip öyle yorum yapmak daha doğru.![]()
Yanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktımDaha sadece ilk bölümü yayınlanan bir dizi için fazla acımasız konuşmuyor musun? Yarını bekleyip öyle yorum yapmak daha doğru.![]()
Ya hangimiz sevmedik sanki 1 Reyting almadı abc dışında ama tekrarlardan belki dedimYanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktım![]()
Sen hangi dizileri izliyon kışın yaz hepsini söyleYanlış yazmışım ben orda hqyat sevince güzel yazcaktım![]()
İnanki bilmiyom aksndjdjdjYa hangimiz sevmedik sanki 1 Reyting almadı abc dışında ama tekrarlardan belki dedim
Sen hangi dizileri izliyon kışın yaz hepsini söyle
Yani hayat şarkısı ile Kösem i izlersin yazın ne izliyonİnanki bilmiyom aksndjdjdj
Bu sene hayat şarkısı gecenin kraliçesi ve kösemi izledim seneyeyi bilmiyom![]()
Hangimiz Sevmedik - Kırgın Çiçekler - Bodrum Masalı ve Rüzgarın Kalbine bakarım geliyoikiz dingiller nasıl anlaşmış.ss bu arada deniz çok bozdun harbiden nerede o eski ağır total sen yoksa melih gökçek gibi numara mı yapıyon.ss
Bu haftalikBölüm biraz sıkıcı başladı
Sendemi izliyon
Bazen oluyomu peki izlediğin sahne komediydiBu haftalik