Star Hayat Sırları - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

Star TV'nin iddialı dizisi Hayat Sırları bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Most Production'ın, yönetmenliğini Murat Can Oğuz'un, genel süpervizörlüğünü Gül Oğuz'un, senaristliğini Mahinur Ergun'un üstlendiği; başrollerini ise Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ, Efecan Şenolsun ve Ayşegül Cengiz Akman paylaşıyor.

Kuzgun ailesinin sırlarla dolu hayatını ve bu ailenin en büyük kızı olan Seher'in eski aşkı Burak'la yeniden karşılaşmasıyla gelişecek olayları konu alan yapım ile ilgili tüm yorum ve paylaşımlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.

Hayat Sırları, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de Star'da!

Mahinur Ergun-Most işbirliğine güveniyorum yeni bir Hayat Şarkısı doğacak.

Yarın akşam netten izleyeceğim, beğeneceğim bir iş olmasını bekliyorum. Umarım tutar, bol şans şimdiden.

Güzel bir ilk bölüm olmuş. Pek olay yaşanmadı ama 2. bölümde daha çok açılacak gibi duruyor. Hayat Şarkısı gibi sessiz ama derinden gitti. Gerçi fragmanlarda olup da gelecek bölüme kalan birkaç sahne vardı.

Ahmet Mümtaz Taylan-Devrim Yakut ve Ekin Koç-Hazar Ergüçlü çok uyumlu olmuş. Hem bireysel hem de çift olarak performansları çok iyiydi. Olgun Toker de yine muhteşemdi, Mahir ve Cumali'yi unutturdu bile. Şirin de HŞ'deki Bade'yi hatırlattı bayağı komikti. Ecem Erkek bu diziden sonra alıp yürürse şaşırmam.

Neyse yeni bölümü merakla bekliyorum. Umarım tutar da doya doya izleriz. Bu arada jeneriğe de bayıldım.

@mrt-06 Sen Gelmez Oldun şarkısını seviyordun dimi sen? Bu dizide bol bol çaldılar.

@Aserat nasıldı dizi Eray ufak bir yorum alayım senden yarın olmaz sanırım izlemeye çalışacam

İzlediyseniz bekliyorum yorumlarınızı.
@Thequeer @YıldırıM
Güzel bir bölümdü. Seherin kardeşini çok sevdim şu Hayat Şarkısında rol alan çocuğu. Devrim Yakut diziye çok yakışmış. En samimi kişi geldi bana. Yenge Fettan. Kör amca sahnesinde tirstim valla.
Dizi güzeldi ama. Özellikle jenerigi harika.