Hayat Devam Ediyor Çok İddialı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reytingi nolur bilmem ama ben 7.bölümde izlmeyi bırakmiştim.Sezonun ilk bölümünü izlerim olaylar kim kime dumduma tecavüz adam öldürme o....luğa giden ilk yoldaki adimlar filan her bişey vardi.Aşure yapmişlar.Aşure tatlı malzemeden oluşuorsa o aşure güzeldir
Sonraki bölümleri Krem başlayana hangi kanalı izliyorsam o kanal reklam verdiğinde bakarim.

sadece ismail karakteri için bile izlenir dizi birde o kötü adam yusuf iyi kıvırıyor rolünü
)

İlk Bölümüyle 4-5 Alır Sonra Acuna Yenilir 2-3 İle Devam Eder

1 Aya BU Dizi Kalmaz

- - - Ekleme - - -

Aref geldi reytingler 11e kadar fırladılar , yine gelse öyle birileri yine fark atar

Bu Hafta Sefa Doğanay Gelecek Diyorlar 13 Reyting Garanti

sadece ismail karakteri için bile izlenir dizi birde o kötü adam yusuf iyi kıvırıyor rolünü
)

Zaten diziye Fikret Kuşkan ve Dede rolundeki adam hariç gerisi fasa fiso bana göre.Çok pis oynuyorlar rollerini (iyi anlamda)

İlk Bölümüyle 4-5 Alır Sonra Acuna Yenilir 2-3 İle Devam Eder

1 Aya BU Dizi Kalmaz

- - - Ekleme - - -

Bu Hafta Sefa Doğanay Gelecek Diyorlar 13 Reyting Garanti

hayat 12 reyting alır buna rağmen ytenek kabızları 13 alıyorsa hayırlı olsun
)

Dizinin senaristi Aliye'nin senaristi olmus diye duydum. Ayrica Mahsun tekrar hikayeyi kendi yazacakmis sanirim. AB grubunu bilemem fakat bu dizinin Total grubunda cokta dusuk almiyacagi kesin gibi. Ayrica oyunculuklar harika bence haksizlik yapmayalim.

Ben çoğu kişinin aksine total grubunda ilk 3'te olacağını düşünüyorum.

Mahsun döndüyse süper olur

açıkcası ben de fragmanı begendim. biliyorsunuz hde yi sıkı eleştirim. büyük ihtimal bir kaç haftayatotalde birinci olabileceğine inannıyorım

açıkcası ben de fragmanı begendim. biliyorsunuz hde yi sıkı eleştirim. büyük ihtimal bir kaç haftayatotalde birinci olabileceğine inannıyorım

totalde 14 ab grubunda 10 alır pazarın zirvesinde yer alır ..

Destere uçmuşSun sen.14 ü biraz zor górür ! ne birazı hç görmez !