Hayat Devam Ediyor Çok İddialı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reytingi nolur bilmem ama ben 7.bölümde izlmeyi bırakmiştim.Sezonun ilk bölümünü izlerim olaylar kim kime dumduma tecavüz adam öldürme o....luğa giden ilk yoldaki adimlar filan her bişey vardi.Aşure yapmişlar.Aşure tatlı malzemeden oluşuorsa o aşure güzeldir:X Sonraki bölümleri Krem başlayana hangi kanalı izliyorsam o kanal reklam verdiğinde bakarim.

Reytingi nolur bilmem ama ben 7.bölümde izlmeyi bırakmiştim.Sezonun ilk bölümünü izlerim olaylar kim kime dumduma tecavüz adam öldürme o....luğa giden ilk yoldaki adimlar filan her bişey vardi.Aşure yapmişlar.Aşure tatlı malzemeden oluşuorsa o aşure güzeldir:X Sonraki bölümleri Krem başlayana hangi kanalı izliyorsam o kanal reklam verdiğinde bakarim.

sadece ismail karakteri için bile izlenir dizi birde o kötü adam yusuf iyi kıvırıyor rolünü :))

Dizinin senaristi Aliye'nin senaristi olmus diye duydum. Ayrica Mahsun tekrar hikayeyi kendi yazacakmis sanirim. AB grubunu bilemem fakat bu dizinin Total grubunda cokta dusuk almiyacagi kesin gibi. Ayrica oyunculuklar harika bence haksizlik yapmayalim.

açıkcası ben de fragmanı begendim. biliyorsunuz hde yi sıkı eleştirim. büyük ihtimal bir kaç haftayatotalde birinci olabileceğine inannıyorım

Destere uçmuşSun sen.14 ü biraz zor górür ! ne birazı hç görmez !