"Hayat Devam Ediyor" Çarşamba Günü Başlıyor!

Hde sbt de 17 yi geçmişti my sbt de kaç almış en fazla totalde

Seni Neden Heyecenlandırsın ki:d Sen Bakmıyon.2.Maddeyi Düzelt Şöyle Yap:
-Vadi çok iyi reytingler almış geçmişte.Ama Kurtlar Vadisi de final rekoru kırmış bir dizi

Eğer bir oyuncu iyi rol yapabiliyorsa beni heyecanlandırı.Mesela Fatmagülün Suçu Ne dizisini ben izlemyordum ama final bölümünü izledim.Ve Beren Saat beni çok duygulandırdı.
Sen de Muhteşem Yüzyıla-Aşkı Memnuya-Fatmagülün Suçu Neye-Behzat Ç.ye bakmıyorsun.Neden abuk-subuk yorumlar yapıyorsun :D
Bu arada 2. maddem doğrudur.Gayet objektif yazdım.Ama sen anlamak istediğin gibi anlayacağın için sorun yok.

Senin kastıgın gibi demi.Post umrumda değil isterse 0 olsun orda ha 10.000 yazmış ha 0 yazmış.

Mantıklı şeyler yazsan eyvallah gereksiz yere tartışma çıkarıyorsun vadiyi tebrik et bırak figüran falan derinlere inmeye gerek yok bu dizi iyisiyle kötüsüyle 10 yıldır ayakta özeti bu

Mantıklı şeyler yazsan eyvallah gereksiz yere tartışma çıkarıyorsun vadiyi tebrik et bırak figüran falan derinlere inmeye gerek yok bu dizi iyisiyle kötüsüyle 10 yıldır ayakta özeti bu

Size göre zaten Vadi aleyhine yapılan her yorum absürt.
Zaten Vadinin tebrik edilcek birtarafı olsa ederim merak etme.

Çarşamba günü, Cuma günü yakaladığı başarıyı sürdüremez ama yine de fena gitmez ve ATV'yi idare eder bence. :)

Bence en zorlu günler Çarşamba ve Cuma oldu , Pis Yedili , Kuzey Güney , Muhteşem Yüzyıl , Hayat Devam Ediyor gerçekten çok zorlu gün bence hayal kırıklığı Hayat Devam Ediyor yaratır.

Muhteşem Yüzyılın AB`si güçlü
Kuzey Güneyin AB`si güçlü

Bu dizinin AB`si iyice çöker Çarşamba günü

Benim için Üzülme başlayana kadar "Hayat Devam Eder" .Alemin Kralı ve HDE atv için bu sezon bitmesi gereken dizileri.