"Hayat Devam Ediyor" Çarşamba Günü Başlıyor!

4 yıllık dilimde vadinin geçtiği hafta sayısı 2
)

buna rağmen iki tane reytingi kopy yapmış heryere yapıştırıp duruyor arkadaş
))

şişirilmiş mi dalga mı geçiyon vadinin 2003-2009 yılları arasında 30 dan aşağı reytingi yoktur normalde 1 numaraydı ülkede şişirilmiş diyo
bunu ırak filmi kanıtladı tüm zamanların rekorunu kırarak hiçbir dizinin sinema filmi ırak kadar izlenmedi ne sallıyon sen ayrıca vadi en yüksek reytinglerini show da almıştır kanal d de 11 bölüm oynadı zaten son 11 bölümdü show da uçmuştu zaten aşırı sallıyon beyazsoy görende bişeyden çakıyo sanacak şişirilmişmiş ortalık vadiyle yıkılıyodu

- - - Ekleme - - -

İyide güzel kardeşim ben ne diyorum sen nediyorsun.
Ben diyom adamlar figurandı sen diyon Vadiden çıkan yıldız oldu.
O zaman figuranmıydı hepsi figurandı.Daha neyini uzatıyon sen.
ne figuranından bahsediyon sen çakır başroldü aslan bey başroldü karahanlı kılıç laz ziya bunlar kurtlar konseyinin başıydı ne figuranı figuranın ne olduğunu öğren bi sonra gel

yani hükümeti devirmek isteyenler kurtları kulandı onlara önceden ülkede olacaklar ile ilgili bilgiler verdiler çünkü akp ye karşı yapacakları operasyonlari önceden kurtların senarıstletıne anlattılar. buna karşılık kurtlar akp aleyhine polıtakalara destek verdi. bu dönemde kurtların reytingi arttı.

sonra ergenekon operasyonu oldu. kurtlara destek veren gurup içeri girdi. kurtlarda politika değiştirdi hükümet yanlısı oldu. bukez kurtların şişirilen reytingi aşağı çekildi. 2008 de kurtların yaptığı açıklama o döneme yani ergenekon operasyonların başladığı döneme denk gelir.

takasın dediği gibi kurtla 30 reyting aldı en fazla kanal d de 25 reytingi gördü. bu sisirilmis reytınglerdı

kvp show tv de politika degıstırıldıkten sonra baltalandı show ara ara diziyi yayınladı ve reyting operasyonu başladı. aşkı memnunun kurtları geçtiği dönem bu dönem

Son düzenleme:
Adam4 boşuna uğraşıyon seni takan yok 10 yıldır ayakta ve hala iyi reyting alıyor izleniyor neyin kafasındasınız başka tartışcak konumu yok dostum?

beyazsoy sana tavsiyem fazla takma o olayları kafana seni aşar o işler aşırı sallıyon vadinin 20 aldığı dönemde şikelidir vadinin reytingleri o zaman da düşürülüyodu çakırlı dönemler 30 üstüdür ve tüm zamanların en çok izlenen bölümleridir tv de

Allahım ya figuran ne biliyonmu sen?
Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem hariç alayı figuran.

İstemi Betil ömründe kaç sinema filmide oynamı.
Necati Şaşmaz kaç sinema filminde oynamış.

Hepsi oskarlık oyuncu mübarek.

Valla Hayat Devam Ediyor'un Çarşamba'ya alınması bir anda nasıl Muhteşem Yüzyıl vs Kurtlar Vadisi Pusu kavgasına dönüştü anlamak zor.

zafer ergin, istemi betil, sönmez atasoy, güven hokna vs. bunlara figuran diyosan camdan atla direk

- - - Ekleme - - -

Valla Hayat Devam Ediyor'un Çarşamba'ya alınması bir anda nasıl Muhteşem Yüzyıl vs Kurtlar Vadisi Pusu kavgasına dönüştü anlamak zor.

arkadaşın kuyruk acısı var her yerde vadi diyo

Bence gidin figüran ne demek öğrenin gelin

yani hükümeti devirmek isteyenler kurtları kulandı onlara önceden ülkede olacaklar ile ilgili bilgiler verdiler çünkü akp ye karşı yapacakları operasyonlari önceden kurtların senarıstletıne anlattılar. buna karşılık kurtlar akp aleyhine polıtakalara destek verdi. bu dönemde kurtların reytingi arttı.

sonra ergenekon operasyonu oldu. kurtlara destek veren gurup içeri girdi. kurtlarda politika değiştirdi hükümet yanlısı oldu. bukez kurtların şişirilen reytingi aşağı çekildi. 2008 de kurtların yaptığı açıklama o döneme yani ergenekon operasyonların başladığı döneme denk gelir.

takasın dediği gibi kurtla 30 reyting aldı en fazla kanal d de 25 reytingi gördü. bu sisirilmis reytınglerdı

kvp show tv de politika degıstırıldıkten sonra baltalandı show ara ara diziyi yayınladı ve reyting operasyonu başladı. aşkı memnunun kurtları geçtiği dönem bu dönem

Bu yorumda vadile alakalı bir kelime var mı?

1.sayfa geçte bi oku istersen.Ben dedim ona Vadi dedi diye.
Kendinin inanmadıgı yorumlar yapıyo HDE ömründe kaç reyting almışta MY'yi ezecekte uçacak.
Ben Vadi deme dedim ona gitti Vadi dedi yinede kavga çıkar tabi.Bide her Behzat Ç. konusunu baltalamasa iyi çocukta.

Sizin Gözünüzde Vadinin Herşeyi Kötü.Ama Gerçekte Vadi Efsane Bir Dizi.Reyting Rekorlarını Altüst Etmiş Daha Ne Olsun Efsane Efsane

Son düzenleme:
Objektif yorumlarım:
-Eğer Hde ilk başladığında Çarşamba olsaydı şu anki Pis Yedili gibi olurdu.Ama Muhteşem Yüzyıl şu anki reytinglerinden daha fazla alıyor olurdu.
-Vadi çok iyi reytingler almış geçmişte.Ama Aşkı Memnu da final rekoru kırmış bir dizi.
-Ama Vadideki oyunculuk beni heyecanlandıramıyor.Malesef.

Seni Neden Heyecenlandırsın ki
Sen Bakmıyon.2.Maddeyi Düzelt Şöyle Yap:
-Vadi çok iyi reytingler almış geçmişte.Ama Kurtlar Vadisi de final rekoru kırmış bir dizi.

- - - Ekleme - - -

Helal sana ya.İşte yorum bu 😀d
Anlamadı Detected