vadinin eskiden uçuk reytinglerin de acikladim. vadi eskiden ulusalcaydı hükümetin politikalarina karşıydi. zaten kurtların başlangıcı akp hükümetinin basa geçmesiyle aynı dönem. balyozdan hukum giyen askerlerde aynı dönem darbe planı yapmaya başladı. amaç akp yi 28 şubat gibi devirmek tı. kurtlarin politikasını bu ekip yönlendiriyordu
ergenekon operasyonu başlayınca kurtlar politika değiştirdi askerler eskiden ıyıyken birden polis iyi gosterilmeye başlandı dizide. ışte tam o dönemde kurtların sisirilmis reytingi düşmeye başladı. kurtlara reyting operasyonu yaptılar agb de 7 reytınge kadar düştü. şimdi gerçek reytingi ortaya çıktı. dikkat edin kurtların en yüksek reytingi kanal d dir .
ne figuranından bahsediyon sen çakır başroldü aslan bey başroldü karahanlı kılıç laz ziya bunlar kurtlar konseyinin başıydı ne figuranı figuranın ne olduğunu öğren bi sonra gel
İyide güzel kardeşim ben ne diyorum sen nediyorsun.
Ben diyom adamlar figurandı sen diyon Vadiden çıkan yıldız oldu.
O zaman figuranmıydı hepsi figurandı.Daha neyini uzatıyon sen.
şişirilmiş mi dalga mı geçiyon vadinin 2003-2009 yılları arasında 30 dan aşağı reytingi yoktur normalde 1 numaraydı ülkede şişirilmiş diyobunu ırak filmi kanıtladı tüm zamanların rekorunu kırarak hiçbir dizinin sinema filmi ırak kadar izlenmedi ne sallıyon sen ayrıca vadi en yüksek reytinglerini show da almıştır kanal d de 11 bölüm oynadı zaten son 11 bölümdü show da uçmuştu zaten aşırı sallıyon beyazsoy görende bişeyden çakıyo sanacak şişirilmişmiş ortalık vadiyle yıkılıyodu
- - - Ekleme - - -
ne figuranından bahsediyon sen çakır başroldü aslan bey başroldü karahanlı kılıç laz ziya bunlar kurtlar konseyinin başıydı ne figuranı figuranın ne olduğunu öğren bi sonra gel
Hayal kuran dostum benim.
Muhteşemi ezecek dizi oldugunumu düşüyorsun su anda TV'de hala
Aman Vadi demi A/B görüyoruz kim kimi eziyor.
- - - Ekleme - - -
Hayal kuran dostum benim.
Muhteşemi ezecek dizi oldugunumu düşüyorsun su anda TV'de hala
Aman Vadi demi A/B görüyoruz kim kimi eziyor.
Valla Hayat Devam Ediyor'un Çarşamba'ya alınması bir anda nasıl Muhteşem Yüzyıl vs Kurtlar Vadisi Pusu kavgasına dönüştü anlamak zor.
zafer ergin, istemi betil, sönmez atasoy, güven hokna vs. bunlara figuran diyosan camdan atla direk
eğer ilk başladığında çarşamba olsaydı muhteşemi ezerdi ama şimdi ezilir
Bak bak yoruma bak.Böyle yorumlar yapıyor sonrada neden Vadi kavgası çıktı diyor.
benim başrol olduğum dizide bunlara fügüranlık bile yaptırmam))
Bu yorumda vadile alakalı bir kelime var mı?
Tamam Vadinin Her Şeyi KötüOyuncuları FiguranMüzikleri Berbat Hep Aynı MüziklerReytinglerde hep fatmagüle ve aşkı memnuya geçilmişfragmanlarında jenerik müziğini kullanıyolartamam siz diyosanız öyledir
Seni Neden Heyecenlandırsın kiObjektif yorumlarım:
-Eğer Hde ilk başladığında Çarşamba olsaydı şu anki Pis Yedili gibi olurdu.Ama Muhteşem Yüzyıl şu anki reytinglerinden daha fazla alıyor olurdu.
-Vadi çok iyi reytingler almış geçmişte.Ama Aşkı Memnu da final rekoru kırmış bir dizi.
-Ama Vadideki oyunculuk beni heyecanlandıramıyor.Malesef.
Anlamadı DetectedHelal sana ya.İşte yorum bu 😀d
Seni Neden Heyecenlandırsın kiSen Bakmıyon.2.Maddeyi Düzelt Şöyle Yap:
-Vadi çok iyi reytingler almış geçmişte.Ama Kurtlar Vadisi de final rekoru kırmış bir dizi.
- - - Ekleme - - -
Anlamadı Detected
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?