"Hayat Devam Ediyor" Çarşamba Günü Başlıyor!

revan 3 reyting sistemi değişti kanal d dizileri her seferinde düştü tns de 10 reyting alamayacak öbgzk zar zor 8 alıyo arka sokaklar 5 ab de 2 aldı ama sonuçta total de hala 5 ab 0 olsa bile izleniyo demektir totalde 5 alıyo

- - - Ekleme - - -

Yaptığı açıklamanı sunar mısın bize görmek istiyorum. Çoğu kişi rüya görebilir. Acaba karıştırıyormusum?

link attım ya
http://www.yazete.com/haberdetay.asp?tarih=03.05.2012&Newsid=371701&Categoryid=20
http://www.09ajans.tv/haber/2679/17/pana-film-2008de-uyardi

cümleye bak
adamlar 17 kasımda açıklama yapıyolar reytinge bak bunlar kafadan mı sakat niye şike desinler

- - - Ekleme - - -

nerden biliyon raci şaşmaz amcanın oğlu mu

Vadiden biliyorum.Mematiyi reyting için 500 kere gögsünden vurdurmadımı.
Vurdurup birde fragmanda gösteriyor.Hangi dizide görülmüş bu Sezon Finali süprizi fragmanda oldugu.
Memati ölmeyip mezardan dirilirse şaşmayın pananın işidir.

en önemli karakterlerin öldüğü dizi vadidir çakırlar baronlar kılıçlar laz ziyalar aslan beyler iskenderler ersoylar tataroğlular samuel vanunular nizamettinler seyfolar halolar palalar murolar say say bitmez inanılmaz sevilen adamlar öldü bu hangi dizide olmuş bu kadar memati bile gitti hiç değilse reyting için tecavüz ettirmiyolar ahlaksızlık yaptırmıyolar amcasıonın karısına göz dikmiyolar

- - - Ekleme - - -

yemin et açılmadığına

mahsun rakip olarak kendine hayalet yapım almıs ölü dogdu dizi atv çok harcadi böle dizi buda onlardan biri küçük insanlarin büyük dramını hürrem tokatlayi verir
pargalı mühürü vurur kuzey güneyi dizisini geçemez 5.cilik ab de ilk 25 e girmek istiyor atv

hde bitmiş dizi artık yayından kalksın bence efsane olacak dizi ne hale geldi mahsun kendini bu diziye verse off diyorum sadece

Tecavüz sahnesi reytingmi artıyor yani.Ya güldürme adamı be.
Kadınlarda acıp bakalım nasıl tecavüz ediliyor diye açıyorlardır hemen.
Ayrıca ben napayım Vadiden geçen admaları o zaman hepsi figurandı onların.

pek alakasi yok. madem halk başka hikayeler istiyorda bu kanal d dizileri neden tutmuyor
)))

kanal dye torpil gecildigi açık sebebi de türk ahlak yapısıyla oynamak. kanal d dizileri aile yapısını bozssun kanal d de en dandık diziler tutsun
)) kanal d de boşa giden dizi yoktu diğer kanallar kıvranıyordu
)) madem kanal d bi kadar iyi biliyor şimdi de kanal d dizi tuttursun gorek
))))

akşam vedayı da görecez gerçi tecavüz falan yok ben bu diziye kıl mıl olmam ama vadinin rakibi sonuçta

- - - Ekleme - - -

figüran mı çakır aslan akbey karahanlı seyfo dayı halo dayı iskender ve onlarcası bunlar figuran mı

Televizyonda Şu Anda Veda ve Fatmagül Olsa İkisini de seyretmem Ama Veda Fatmagülden Daha Edepli Bir Dizi.Sonuçta Tecavüz Yok İnşallah Olmaz da

Her konuda vadi tartışılıyor ben admin olsam vadi hakkında alakasız yerlerde konuşanlara en az 5 ceza puanı veririm bu ne kardeşim !

Her konuda vadi tartışılıyor ben admin olsam vadi hakkında alakasız yerlerde konuşanlara en az 5 ceza puanı veririm bu ne kardeşim !

aynen bende sıkıldım artık 10 yıllık fenomeni çekemeyenlerle uğraşıyom paso

çakırlar baronlar kılıçlar laz ziyalar aslan beyler iskenderler ersoylar tataroğlular samuel vanunular nizamettinler seyfolar halolar palalar murolar

Sence figuran değilmi?Sen figuran olmayanları say bence.Daha çabuk biter işin.
Duyanda James Bond sanacak hepsini
En başta Polat figuran birkere.
Memati,Abdülhey Figuranın agababası

heee figüran

vadinin eskiden uçuk reytinglerin de acikladim. vadi eskiden ulusalcaydı hükümetin politikalarina karşıydi. zaten kurtların başlangıcı akp hükümetinin basa geçmesiyle aynı dönem. balyozdan hukum giyen askerlerde aynı dönem darbe planı yapmaya başladı. amaç akp yi 28 şubat gibi devirmek tı. kurtlarin politikasını bu ekip yönlendiriyordu

ergenekon operasyonu başlayınca kurtlar politika değiştirdi askerler eskiden ıyıyken birden polis iyi gosterilmeye başlandı dizide. ışte tam o dönemde kurtların sisirilmis reytingi düşmeye başladı. kurtlara reyting operasyonu yaptılar agb de 7 reytınge kadar düştü. şimdi gerçek reytingi ortaya çıktı. dikkat edin kurtların en yüksek reytingi kanal d dir .

türkiyenin en iyi oyuncuları bunlar
selçuk yöntem aşkı memnuya güven hokna yaprak dökümüne zafer ergin arka sokaklara iskender fatmagüle çakır adanalıya gitti vadiden çıkan oyuncular sektörü oluşturdu sarp akkaya vadide servet rolünü oynarken kim takıyodu sonra çıktı ezel de oynadı
vadi oyuncu merkezi gibi vadiye giren yıldız olup çıkıyo

İyide güzel kardeşim ben ne diyorum sen nediyorsun.
Ben diyom adamlar figurandı sen diyon Vadiden çıkan yıldız oldu.
O zaman figuranmıydı hepsi figurandı.Daha neyini uzatıyon sen.