Sana özel o iyi anlamışın espiriyiniye gece kısa sürüyor geceler daha uzun olmalı gündüz kısa olsada olur
Sana özel o iyi anlamışın espiriyiniye gece kısa sürüyor geceler daha uzun olmalı gündüz kısa olsada olur
arjen kızmı dedim ? pompy dedi kız destere dedi? karıştı durum, kız destere mi? arjen içinmi kız dedi orası çorbaya döndühahahha @destere sana kızmı diyor pompy bizmi yanlıs anlıyoruz geçenlerde bana ablan olurum demişti gerçi destere ama şaka diyor sanmıstım emre
@xemrexxx nin banlanması gerek bu durumdaKişisel saldırı ağır müebbetlik bir ceza yolda valla.
@Çiğdem- pompy i banlayana oklavayla saldıracakmışKişisel saldırı ağır müebbetlik bir ceza yolda valla.
arjen kızmı dedim ? pompy dedi kız destere dedi? karıştı durum, kız destere mi? arjen içinmi kız dedi orası çorbaya döndü
@xemrexxx nin banlanması gerek bu durumda
Oklava islemez
suça teşvik varsa neden olmasın.
pompyden şşikayetçi oluck biri varsa ben olmalıyım her senaryoda basıma gelmeyen kalmıyor ama arkadaşlar arasında kavga küslük olmaz sevdiğim kişileri hoş görüyorum ben herzaman pompyde iyi niyetli birisi yanii banlanmayı falanda hak etmiyor dursun durduğu yerde forumda yani@Çiğdem- pompy i banlayana oklavayla saldıracakmış