hayat bilgisinde Aşk problemi bugün saat 20 de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
6.bölümün tanıtımı
işviçreli bir moderatör Arjenden hoşlanıyor ama Arjen ondan hoşlanmıyor ve bir emniyet Amirinden hoşlanıyor Adı Ali ozan Amir işviçre mafyasına bağlı olan moderatör Ali ozan Amir ve ekibi ne yapıcak başına başka ne felaketler örülcek metenin hapisten Arkadaşı beyzayı ve Ali ozan Amiri yok edebilcekmi
Milletvekili Tuğçe müdür ve ekibine ne yapıcak kerem bulunacakmı Amil bey nakil oluyor sevdaluk setinde kamerada patlıyan bomba Ankaranın dikmeni gözlemci öldümü Çiğdem- ve desterenin düğünü hangi şehirde olacak Çiğdem- tramvayı atlatabilcekmi? bunların cevabı saat 20 de hayat bilgisinde cevap bulacak

off yinemi @destere edüğünümüz var tranvayı nasıl atlatıcak çiğdem diyor hahaha destereyle düğünümüze en iyi cevap bence tranva yasıyorum bu yüzden :F
Sizdeki bu sendrom bitmez!! :F her hafta bir evlilik vakası yaşıyorsunuz bu arada tranvayı ben tranway olarak okudum içimden dedim ama evlenirken tranway felan mı çarpıcak :F :F

Sizdeki bu sendrom bitmez!! :F her hafta bir evlilik vakası yaşıyorsunuz bu arada tranvayı ben tranway olarak okudum içimden dedim ama evlenirken tranway felan mı çarpıcak :F :F
hahah yok ayoll @destere yre düğün olucağı için depresyona giriyorum galiba :F
bu arada geçen haftalarda yumurtlarımı çalıyorlar diye birşey yapmıstı pompy daha dün yeni bölümü yayınlanı orphan black ordakı bir bayan karakterinde yumurtalarını çaldılar hayret ettim set ekibi pompyden kopyamı çekiyor aaaa 😱😱😱

hahah yok ayoll @destere yre düğün olucağı için depresyona giriyorum galiba :F
bu arada geçen haftalarda yumurtlarımı çalıyorlar diye birşey yapmıstı pompy daha dün yeni bölümü yayınlanı orphan black ordakı bir bayan karakterinde yumurtalarını çaldılar hayret ettim set ekibi pompyden kopyamı çekiyor aaaa 😱😱😱
Çekiyorlar sanırım :F pompy ne senarislere taş çıkartıyor görüyormusun :F

izdivaç yakın birinde olmasa birinde mutlaka mutlu sona ulaşırız pomp nin dizisinde mutlu son pek beklemiyorum her yer mayn dolu :)