Hayat Bilgisi Dizisinde En Favori Karakteriniz Kimdi?

Sizce?

• Sedat

Oy: 4 26.7%
  • Kerem

Oy: 1 6.7%
  • Gamze

Oy: 0 0.0%
  • Arif

• Afet Hoca(Hoca Camide :)

Oy: 2 13.3%
  • Amil

Oy: 1 6.7%
  • Hidayet Hoca

• Cumhur Hoca

• Sevda Hoca

• Ali

• Rahmeli

• Yeliz

Oy: 3 20.0%
  • Atılgan

• Emin Hoca

• Biricik

• Mennan

• Pakize

• Melek

• Bahar Öğretmen

• Kullanılan toplam oy
    15
İlk sezon Ürperi var mıydı? Ben çok severdim ama sonradan geldi. :D
Ürperi evet ilk bölümlerde yoktu ama o kadar da geç girmedi diziye, ayrıca ankette Rahmeli, Atılgan, Melek, Emin hoca var bunlar da bayağı sonradan dahil olmuştu diziye, basbayağı unutmuşsun Ürperimi.... :(

Ürperi evet ilk bölümlerde yoktu ama o kadar da geç girmedi diziye, ayrıca ankette Rahmeli, Atılgan, Melek, Emin hoca var bunlar da bayağı sonradan dahil olmuştu diziye, basbayağı unutmuşsun Ürperimi.... :(
Ayyy ekle o zaman ben bu anketi zamanında bir siteden almıştım şıklar da dahil olmak üzere :A

Şerefsiz Amilim :D

977016.png

Çok fazla efsane karakter vardı ama ben de Amil diyeyim bari. :D

Mini mini birler, çalışkan ikiler... Döner sermayenin dönmesi zorunlu değil mecburidir. :D

Ayrıca balıklarını da unutmadık. Süheyl ve Behzat, Erman ve Şansal, daha niceleri. :D

@mrt-06 babam tutkunuydu bu dizinin biz orta okul sondaydık okul müdürüyle babam tartışmışlardı :F:F:F

ayoll adam kafayı dizilere takmış neymiş öğrenciler dizi izlemicekmiş bizleri olumsuz etkiliyormuş kötü alışkanlıklar veriyormuş birgün bizim velilerimizi çağırdı bizde sınıftaydık toplantı yaptı müdür bey velilerimize çocuklarınıza dizi izlettirmeyin şöyle olumsuz etki yapıyor böyle kötü alışkanlık yapıyor ders çalısmaya engel oluyor nasihat vermeye başladı benim babamda hayat bilgisinin olumsuz kötü yanları yok diye müdür beye hayat bilgisini savunmaya başladı:F:F:F
hahaha veli toplantısı hayat bilgisi konusuna döndü yarım saat nerdeyse babamla müdür o konuda tartıştı müdür birşeyler söylüyor babamda hayat bilgisi öyle değil diyor tabi o dönemde muhtardı biraz onun ağırlığıylada bir havası vardı ayy şimdi aklıma bu geldi:F
müdür beyde tam adamına şikayet ediyor bizlerin dizi alışkanlığı yüzünden velilere özen gösterin diyor babamda ben hayat bilgisini izliyorum ne var dizide diyor hahah:F

Son düzenleme:
@mrt-06 babam tutkunuydu bu dizinin biz orta okul sondaydık okul müdürüyle babam tartışmışlardı :F:F:F

ayoll adam kafayı dizilere takmış neymiş öğrenciler dizi izlemicekmiş bizleri olumsuz etkiliyormuş kötü alışkanlıklar veriyormuş birgün bizim velilerimizi çağırdı bizde sınıftaydık toplantı yaptı müdür bey velilerimize çocuklarınıza dizi izlettirmeyin şöyle olumsuz etki yapıyor böyle kötü alışkanlık yapıyor ders çalısmaya engel oluyor nasihat vermeye başladı benim babamda hayat bilgisinin olumsuz kötü yanları yok diye müdür beye hayat bilgisini savunmaya başladı:F:F:F
hahaha veli toplantısı hayat bilgisi konusuna döndü yarım saat nerdeyse babamla müdür o konuda tartıştı müdür birşeyler söylüyor babamda hayat bilgisi öyle değil diyor tabi o dönemde muhtardı biraz onun ağırlığıylada bir havası vardı ayy şimdi aklıma bu geldi:F
müdür beyde tam adamına şikayet ediyor bizlerin dizi alışkanlığı yüzünden velilere özen gösterin diyor babamda ben hayat bilgisini izliyorum ne var dizide diyor hahah:F
Yarabbim o ne güzel baba öyle. 😱 Ellerinden öpüyorum babacığımın. :love1:

Benim babam da aksine izlettirmezdi. :F Kapat şu saçma sapan şeyi derdi of ne sinirlenirdim düşün finalini bile izlettirmemişti TV'den, ben çok sonra izlemiştim o zaman internet vardı bizde ama ben anlamıyordum fazla. :A

Kesinlikle Törpü.:D
Gökçe Bahadır çok iyi bir oyuncu.:bhr:
Zaten o dizideki gençlerden sadece Gökçe Bahadır şu anda başrollerde oynuyor diğerleri yok.

Birçoğunu severdim, ama Afet, Amil, Ürperi, Mennan gibi karakterler biraz daha öne çıkıyor bana göre. :X