Hayat Bilgisi Dizisinde En Favori Karakteriniz Kimdi?

Sizce?

• Sedat

Oy: 4 26.7%
  • Kerem

Oy: 1 6.7%
  • Gamze

Oy: 0 0.0%
  • Arif

• Afet Hoca(Hoca Camide :)

Oy: 2 13.3%
  • Amil

Oy: 1 6.7%
  • Hidayet Hoca

• Cumhur Hoca

• Sevda Hoca

• Ali

• Rahmeli

• Yeliz

Oy: 3 20.0%
  • Atılgan

• Emin Hoca

• Biricik

• Mennan

• Pakize

• Melek

• Bahar Öğretmen

• Kullanılan toplam oy
    15

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Cevapları bekliyorum :)

Törpü (Gökçe Bahadır) Barbi (Gamze) Ve Afet Öğretmen (Perran Kutman) Diziyi izleme sebeplerim bunlardı. Tabi tekrarlarınıda :)

eskiden cok dızı olmuyordu hayat bilgisi üvey baba gibi diziler çok iyiydi...
hepsi iyiydi hayat bilgisindede

kopil tabikide ayy bu çocuk öldürüyordu gülmekten beni öğrencilerden en ön pilana çıkan kişiydi bence :F:F:F
serhanh0202.jpg

Bir! Şıklar arasında neden Ruhi yok? İki! Fenerbahçe maç yorumlarına bakarken bu sayfaya nasıl geldim? Üç! Bu bir çelişki mi? Bu üçünü istiyorum! :)

Küçükken Rüya'nin hastasıydım ben yani onu gördüğümde çok sevinirdim.:F Ama beni en çok güldüren açık ara Ürperi'ydi.:F

Ürperi ve Rüya'nin yeri bende ayrıdır.:love1: Gani'ye kızardım o zamanlar. Niye az sahnesi var diye. Bak yine sinir oldum.😡 @mrt-06

Ürperi ve Rüya'nin yeri bende ayrıdır.:love1: Gani'ye kızardım o zamanlar. Niye az sahnesi var diye. Bak yine sinir oldum.😡 @mrt-06
Rüya eskiden gerçekten çok güzeldi kızdı şimdi neye dönmüş. :(

Rüya'ya daha ne yazsın Ganim, kızın rolü bitti sonra bir şekilde tekrar soktu diziye. :F Ürperi zaten her bölüm yıldızdı bir ara kafayı yemişti o bölümleri çok seviyordum. :bhr:

Hayat Bilgisi'ni izlemeyeli 1 yıl oldu dişimi bi 4 yıl daha sıkarsam tüm bölümleri unutup yeniden izleyeceğim ilk heyecanında. :A