Hayatınızda hiç "kıl payı kurtuldum"dediğiniz bir vakit oldu mu?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,577
Puanı
1,060
Hayatınızda hiç "kıl payı kurtuldum"dediğiniz bir vakit oldu mu?

benim olmuştu bir sözlüden son anda. çünkü çok heyecan yapıyordum bilemeyeceğim diye falan. :F

Stajdan atılıyorduk alkol yüzünden güvenlik tanıdık diye kıl payı kurtulduk :)

Yıllar yıllar önceydi, evimizin önündeki yolda kaldırım çalışması vardı ben koşarak bakkala gidiyordum (canım nasıl nescafe çekmişse kendimi kaptırmışım) ayağım takıldı düştüm ama düştüğüm yer kazı çalışmasının olduğu yerdi ve ufak bir farkla yerden fırlamış ucu keskin demir parçasının yanına düştüm yani belki de biraz daha kafam yana gitse şuan tek gözüm kör olacaktı, hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur. Allah korumuş.

Onun dışında 4 defa da kazadan kurtuldum yine kılpayı diyebilirim. .ss Kaza derken araba çarpması.

Yıllar yıllar önceydi, evimizin önündeki yolda kaldırım çalışması vardı ben koşarak bakkala gidiyordum (canım nasıl nescafe çekmişse kendimi kaptırmışım) ayağım takıldı düştüm ama düştüğüm yer kazı çalışmasının olduğu yerdi ve ufak bir farkla yerden fırlamış ucu keskin demir parçasının yanına düştüm yani belki de biraz daha kafam yana gitse şuan tek gözüm kör olacaktı, hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur. Allah korumuş.

Onun dışında 4 defa da kazadan kurtuldum yine kılpayı diyebilirim. .ss Kaza derken araba çarpması.
Iyi kurtulmussun yaptigin sakat işmiş olsun kurtulmussun almisken cokca almak lazim
Bende iciyorum
Ucuz olmasi icin her zaman bim [emoji1]

Erzurumda ki dugunden sonra ki gün Tokata erkek tarafinin dugunune gittik. Tokattan Erzuruma dönüşte Erzurum-Erzincan yolunda bize dogru fena hiz yapmis uykulu biri arabasiyla bizim otobusle kafa kafaya cakisacakken tam o sirada bizim sofor arabayi kirdi. Arabanin on sol aynasini kaptigi gibi goturdu arabanin sol tarafini da baya bir cizdi. O siralarda da Erzurum-Erzincan yolunda teror olaylari coktu onune gelen oluyordu 30 dakika gecenin bir vakti durduk orada cok fena gecmisti o dakikalar. Sonra askerler falan geldi iste kollarinda akrepler falan kazayi not ettiler alkol testi falan yaptilar sonra yolumuza devam ettik. Allah korudu.

Bebekken su diye çamaşır suyu içmişim. Yine bebekken gece karanlıkta bana şurup diye yanlış ilaç vermişler, zehirlenmişim. 99 depreminde gardrop üstüme düşüyormuş neredeyse. 2008 final maçlarında (Almanya) ilk golü attığımızda neredeyse camdan düşmek üzere olduğumu hatırlıyorum o sevinçten, son anda tutmuşlardı... :D

Bebekken su diye çamaşır suyu içmişim. Yine bebekken gece karanlıkta bana şurup diye yanlış ilaç vermişler, zehirlenmişim. 99 depreminde gardrop üstüme düşüyormuş neredeyse. 2008 final maçlarında (Almanya) ilk golü attığımızda neredeyse camdan düşmek üzere olduğumu hatırlıyorum o sevinçten, son anda tutmuşlardı... :D
Ne macera yasamissin sen ole