Pazartesi yapacam.@Ahmed eğer itirafları pazartesi sunarsa salı, o salı'ya geçerse ben pazartesi'yim.
Pazartesi yapacam.@Ahmed eğer itirafları pazartesi sunarsa salı, o salı'ya geçerse ben pazartesi'yim.
Tesadüf, bu bölümde yarışmış.Ezel var
Bu formati pek bilmiyorum olay nedir tam olarakTesadüf, bu bölümde yarışmış.Sorularına bi bakaydın.
Soru soruyorum, yarışmacılar da cevaplıyorlar. Kim daha fazla soru bilirse turu geçiyor. Çok yaratıcı değil mi:Bu formati pek bilmiyorum olay nedir tam olarak
Güzelmis. Bir bölümde kac kisi yarisiyorSoru soruyorum, yarışmacılar da cevaplıyorlar. Kim daha fazla soru bilirse turu geçiyor. Çok yaratıcı değil mi:
Öncelikle bi "Harika"nı alırım.Güzelmis. Bir bölümde kac kisi yarisiyor
2. sezonda yine aynı formattan devam edelim.Eğer tutarsa 2.sezon Hayatım Yabancı Dizi (HYD) yapıılabilir. Aklımda Hayatım O Film de var. (HOF) .Zaman olsa hepsini yapardım.
Salı günü Sözcük Oyunu var pazartesi yayınlayacaksın mecburen.@Ahmed eğer itirafları pazartesi sunarsa salı, o salı'ya geçerse ben pazartesi'yim.
Al bakalimÖncelikle bi "Harika"nı alırım.İlk sezon çekimleri bitti. Başka sunucuyla 2.sezon Eylülde devam edecek.
Başka sunucu derken yine ara mı vereceksin. Sen iyi sunuyorsun zaten çok gönüllü de çıkmaz gibi.Öncelikle bi "Harika"nı alırım.İlk sezon çekimleri bitti. Başka sunucuyla 2.sezon Eylülde devam edecek.
PT1, PT2 olarak yayınlayamıyormuyuz?2. sezonda yine aynı formattan devam edelim.
Salı günü Sözcük Oyunu var pazartesi yayınlayacaksın mecburen.
Zaten vereceğim.Başka sunucu derken yine ara mı vereceksin. Sen iyi sunuyorsun zaten çok gönüllü de çıkmaz gibi.
PT1, PT2 olarak yayınlayamıyormuyuz?Kanal sahibi olarak bir şeyler düşünmen lazım.
Zaten vereceğim.Yok aklımda var 1-2 isim.
Doğru ben onu @Ahmed la bir konuşayım.Yok ya her akşam 1 yarışma olursa izleyiciler dikkatini verebilir. Zaten herkes yayınlandığı anda okumuyor. Sen 20.00'de yayınlarsın muhtemelen İtiraflar daha geç başlar.
Hadi ya alışmıştık sana. Ne kadar sürecek ki ara.
Ara vermek zorunda mısın sanki. Bir tık daha az girersin ama ara verme en azından.Doğru ben onu @Ahmed la bir konuşayım.
Kayıt olduğum günden de belli olduğu gibi ara vermek benim yaşam tarzım.
İnşallah.Ara vermek zorunda mısın sanki. Bir tık daha az girersin ama ara verme en azından.
Bence 2. sezonu da sen sun. 1. sezon bittikten hemen sonra başlasa Ekim'e kadar o da sona erer.İnşallah.
sen sunucu olmayacağın bir yarışmayamı yarışmacı olarak davet ettin beni :Oİnşallah.
Olur ya olur ilgi çekmeye çalışıyor sadece.sen sunucu olmayacağın bir yarışmayamı yarışmacı olarak davet ettin beni :O
az bir ihtimal vardı belki, oda yok oldu şimdi
ben forumdaki etkinliklere sadece 1 kere yarışmacı olarak katılmıştım. ilk ve son olarak kalsın bari
Şu anda bilmiyorum. Ben hiç bir zaman @Aserat ın önerdiği gibi kullanmadım forumu. Ben ya varımdır, ya yokumdur.sen sunucu olmayacağın bir yarışmayamı yarışmacı olarak davet ettin beni :O
az bir ihtimal vardı belki, oda yok oldu şimdi
ben forumdaki etkinliklere sadece 1 kere yarışmacı olarak katılmıştım. ilk ve son olarak kalsın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?