Pazartesi yapacam.@Ahmed eğer itirafları pazartesi sunarsa salı, o salı'ya geçerse ben pazartesi'yim.![]()
Pazartesi yapacam.@Ahmed eğer itirafları pazartesi sunarsa salı, o salı'ya geçerse ben pazartesi'yim.![]()
Tesadüf, bu bölümde yarışmış.Ezel var![]()
Bu formati pek bilmiyorum olay nedir tam olarakTesadüf, bu bölümde yarışmış.Sorularına bi bakaydın.
![]()
Soru soruyorum, yarışmacılar da cevaplıyorlar. Kim daha fazla soru bilirse turu geçiyor. Çok yaratıcı değil mi:Bu formati pek bilmiyorum olay nedir tam olarak![]()
Güzelmis. Bir bölümde kac kisi yarisiyorSoru soruyorum, yarışmacılar da cevaplıyorlar. Kim daha fazla soru bilirse turu geçiyor. Çok yaratıcı değil mi:![]()
Öncelikle bi "Harika"nı alırım.Güzelmis. Bir bölümde kac kisi yarisiyor![]()
2. sezonda yine aynı formattan devam edelim.Eğer tutarsa 2.sezon Hayatım Yabancı Dizi (HYD) yapıılabilir. Aklımda Hayatım O Film de var. (HOF) .Zaman olsa hepsini yapardım.
![]()
Salı günü Sözcük Oyunu var pazartesi yayınlayacaksın mecburen.@Ahmed eğer itirafları pazartesi sunarsa salı, o salı'ya geçerse ben pazartesi'yim.![]()
Al bakalimÖncelikle bi "Harika"nı alırım.İlk sezon çekimleri bitti. Başka sunucuyla 2.sezon Eylülde devam edecek.
![]()
Başka sunucu derken yine ara mı vereceksin. Sen iyi sunuyorsun zaten çok gönüllü de çıkmaz gibi.Öncelikle bi "Harika"nı alırım.İlk sezon çekimleri bitti. Başka sunucuyla 2.sezon Eylülde devam edecek.
![]()
PT1, PT2 olarak yayınlayamıyormuyuz?2. sezonda yine aynı formattan devam edelim.
Salı günü Sözcük Oyunu var pazartesi yayınlayacaksın mecburen.![]()
Zaten vereceğim.Başka sunucu derken yine ara mı vereceksin. Sen iyi sunuyorsun zaten çok gönüllü de çıkmaz gibi.![]()
PT1, PT2 olarak yayınlayamıyormuyuz?Kanal sahibi olarak bir şeyler düşünmen lazım.
Zaten vereceğim.Yok aklımda var 1-2 isim.
![]()
Doğru ben onu @Ahmed la bir konuşayım.Yok ya her akşam 1 yarışma olursa izleyiciler dikkatini verebilir. Zaten herkes yayınlandığı anda okumuyor. Sen 20.00'de yayınlarsın muhtemelen İtiraflar daha geç başlar.
Hadi ya alışmıştık sana. Ne kadar sürecek ki ara.![]()
Ara vermek zorunda mısın sanki. Bir tık daha az girersin ama ara verme en azından.Doğru ben onu @Ahmed la bir konuşayım.
Kayıt olduğum günden de belli olduğu gibi ara vermek benim yaşam tarzım.![]()
İnşallah.Ara vermek zorunda mısın sanki. Bir tık daha az girersin ama ara verme en azından.![]()
Bence 2. sezonu da sen sun. 1. sezon bittikten hemen sonra başlasa Ekim'e kadar o da sona erer.İnşallah.![]()
sen sunucu olmayacağın bir yarışmayamı yarışmacı olarak davet ettin beni :Oİnşallah.![]()
Olur ya olur ilgi çekmeye çalışıyor sadece.sen sunucu olmayacağın bir yarışmayamı yarışmacı olarak davet ettin beni :O
az bir ihtimal vardı belki, oda yok oldu şimdi
ben forumdaki etkinliklere sadece 1 kere yarışmacı olarak katılmıştım. ilk ve son olarak kalsın bari![]()
Şu anda bilmiyorum. Ben hiç bir zaman @Aserat ın önerdiği gibi kullanmadım forumu. Ben ya varımdır, ya yokumdur.sen sunucu olmayacağın bir yarışmayamı yarışmacı olarak davet ettin beni :O
az bir ihtimal vardı belki, oda yok oldu şimdi
ben forumdaki etkinliklere sadece 1 kere yarışmacı olarak katılmıştım. ilk ve son olarak kalsın bari![]()