Hayırlı Olsun

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bugünlerde forumda dikkatimi çok fazla çeken bir konu var. Eminim sizlerin de dikkatini çekmiştir.

Bir haber konusu açılıyor habere yorumların bir çoğu sadece: "hayırlı olsun"

Tamam hayır dilemek güzel bir şey her şey hayırlı olsun ama yani sadece "hayırlı olsun" diyerek mesaj yazmanın mesaj sayısını arttırmaya yönelik olduğunu düşünmeye başladık. Bir konuya giriyoruz yeni mesaj yazılmış mı diye ve bakıyoruz "hayırlı olsun" mesajları dolmuş...

Mesajlarda kişinin kendi yorumları ifadeleri olmalıdır. Bundan böyle sadece "hayırlı olsun", "tebrikler", "teşekkürler" gibi anlam ifade etmeyen mesajlar silinecektir. Bilginize.

Güzel bir konuya değinilmiş. İlerde post kasmaya önce uyarı ardından devam ederse ceza verilebilir. Neredeyse sadece bu sitede post kasma var...

Bu gelişme forum için yararlı olacaktır. Son günlerde çok artmıştı. Hem bazen üyeler mesaj yazıp aradan 2 saat geçtikten sonra hayırlı olsun diyorlardı. :D

Forum için hayırlı olsun.

Bu listeye "Mutluluklar" da ekleyebiliriz. Ayrica birisi "güzel bir calisma olmus, ellerine saglik" yaziyorsa, her bunu yazan icin alintilayip "tesekkür ederim xyz" yazmayada gerek yok bence. Begeni butonu yeterli olur.

Benim için pek bir şey değişmez. Ben zaten konu ile ilgili yorumumu yapıp biitirdikten sonra Hayırlı Olsun derim. :)

Bu listeye "Mutluluklar" da ekleyebiliriz. Ayrica birisi "güzel bir calisma olmus, ellerine saglik" yaziyorsa, her bunu yazan icin alintilayip "tesekkür ederim xyz" yazmayada gerek yok bence. Begeni butonu yeterli olur.

O da ayrı bir konu tabii. Beğenmek yeterli. Teşekkür ederim xyz şeklindeki mesajlar da boş mesaj oluyor. :)

Forum Oyunları ve Komik Bölümden sonra ikinci şok ! :D

Neyse yorum yapmam artık sebep belirtmeyi sevmiyorum. :D (Bu yorumda niye yorum yapmayacağımın sebebini belirttim😕 kendimle çelişiyorum kafamda deli sorular :F )

Benim için sorun yok ota böceğe*(censored) yorum atiyorum :X Ayrıca başlık 30 gun sebebi :X