Bana ne bulaştıryon o zamanBela edemem başıma sen uğraş.
Bana ne bulaştıryon o zamanBela edemem başıma sen uğraş.
Adındır hizmetçi!Hizmetçi @serhatt ' ı kov!
Hiç kimse kimseye bulaşmasın tmm.Bana ne bulaştıryon o zamanKendi halinde klübesinde aman öff müştemilatında takılıyorduSen rahatsız etmesen o kimseye bişey yapmaz zaten
Elit havasından çıktın demek gerçek yüzünü göstermeye başladı çakma Enderella.Adındır hizmetçi!
Kes be moruk.Bana ne bulaştıryon o zamanKendi halinde klübesinde aman öff müştemilatında takılıyorduSen rahatsız etmesen o kimseye bişey yapmaz zaten
Sizin gibi paçozlara anladıkları dilden cevap vermek için çıkıyorum mecburen.Hiç kimse kimseye bulaşmasın tmm.
------
Elit havasından çıktın demek gerçek yüzünü göstermeye başladı çakma Enderella.
Özüme döndüm demiyosun da lafı kıvırıyosun.Sizin gibi paçozlara anladıkları dilden cevap vermek için çıkıyorum mecburen.
Hak edene hak ettiği değeri veriyorum sadece.Özüme döndüm demiyosun da lafı kıvırıyosun.
Ne haddine!Hak edene hak ettiği değeri veriyorum sadece.
Boş sana derler.Boş yapma ikile.
Sıcak havalar gelmeden gerçek anlamda kış gelmezse ve barajlar dolmazsa yazın sıcaklıktan bayılacaksın, haberin yok...Bir an önce sıcak havalar gelebilir mi, yeto.
Gerçek anlamda kış gelmeyecekse şu an bu soğuk havalarında anlamı yok. Yoksa şu an içerisinde olduğumuz durumun ne kadar kötü olduğunun farkındayım.Sıcak havalar gelmeden gerçek anlamda kış gelmezse ve barajlar dolmazsa yazın sıcaklıktan bayılacaksın, haberin yok...
Soğuk da değil ki.Gerçek anlamda kış gelmeyecekse şu an bu soğuk havalarında anlamı yok. Yoksa şu an içerisinde olduğumuz durumun ne kadar kötü olduğunun farkındayım.
İstanbul a uğramayaçak.Bizim geçen günün kar olayı sizede ulaşmaya başlıyor gibi. Türkiye’de Nisan ayına girilecek şu günlerde havanın soğuk olmasını garipsedim. Demekki bizimki gayet normal.
https://twitter.com/x/status/1640665696722997251
Uğramıştı galiba.İstanbul a uğramayaçak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?