Hatice Aslan Açıkladı! "Lale Devri" Mayıs Sonunda Bitecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810

ozelhaber.gif

FOX'un Cumartesi geceleri ilgiyle izlenen "Lale Devri" dizisi sezonu kapatmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Gül Onat, Kenan Bal ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı "Lale Devri" dizisinin oyuncusu Hatice Aslan, dizinin akıbetiyle ilgili bir açıklamada bulundu.

Muhabirin dizi ne kadar devam edecek sorusuna Hatice Aslan, dizinin Mayıs sonuna kadar devam edeceği ve sezonu kapatacağı açıklamasını yaptı.

RfOGCKsyub7jVFfzDhUrF96H.jpg

sezonu kapatıcak yani seneye devam edicek

- - - Ekleme - - -

anlamadım finalmi sezon finalimi

Sezonu kapatacak dizi, yani bitecek. Muhabir de daha sonra "oh be diyecekmisiniz dizi bitecek diye" sorusu üzerine Hatice Aslan "Ben oh be demem, rolümü yapıp yoluma devam ederim" dedi.

bence fox bitirmek istemez bu reytinglerle her sezon bitecek diyo ama bitmiyo

- - - Ekleme - - -

sen izliyomusun diiziyi bu kadar fanatik olduğunu bilmiyodum:F destere hatırladım lale soğanuıı diyodu
zümrüt ve yeşiminön plana çıktığı bölümler çok iyiydi gerisi iyi değil :)

seneye kendisini my de görmek dileğiyle :) zaten konuya yabancı değil hürrem sultan dizisinde mahidevran ı oynamıştı,zorlanmaz yani :D @Almila @Forumdash @yatutarsa @Fks14

seneye kendisini my de görmek dileğiyle :) zaten konuya yabancı değil hürrem sultan dizisinde mahidevran ı oynamıştı,zorlanmaz yani :D @Almila @Forumdash @yatutarsa @Fks14
ahahah harbiden Mahidevran buydu :X:X Dizi final yaparsa eğer kendisi @xemrexxx isteği üzere İntikam'a gelsin:X 2 sezona başlarken ilk bölümde Vic. ortalıklarda yoktu dimi?