İlkinden daha iyi olduğuna katılıyorum, bu arada 2. fragman konuya eklendi.
selen öztürk kötü kadın oluyor demek vuhu
Onur'la döktürecekler Fragmanı sevdin mi melunselen öztürk kötü kadın oluyor demek vuhu
onuru sevmem soğuk biri engin öztürk de esas oğlan olabilri im soru işareti onun dışında iyiOnur'la döktürecekler Fragmanı sevdin mi melun
Kesin soğuk olduğu için sevmemişsindir Psikopat karakter galiba ikinci adam ama diziyi o yürütür Caddede çekilen sahneyi nasıl çekmişler acaba, güzel olmuş.onuru sevmem soğuk biri engin öztürk de esas oğlan olabilri im soru işareti onun dışında iyi
Zevksiz seni.onuru sevmem soğuk biri engin öztürk de esas oğlan olabilri im soru işareti onun dışında iyi
hangisi ikinci adamKesin soğuk olduğu için sevmemişsindir Psikopat karakter galiba ikinci adam ama diziyi o yürütür Caddede çekilen sahneyi nasıl çekmişler acaba, güzel olmuş.
Onur mu batırmış O saçma sapan diziyi hatırlıyorum zaten tutması imkansızdıhangisi ikinci adam
doğruyu söyliyim naz elmasla bir dizisi vardı o diziyi batırmıştı ondan sevmem onuru nz elmas sayesinde batmayan tek dizisiyidi kızın
ben sevmiştim o diziyi .ssOnur mu batırmış O saçma sapan diziyi hatırlıyorum zaten tutması imkansızdı
Boşuna zevksiz demiyo sana insanlarben sevmiştim o diziyi .ss
o onların zevksizliği .ssBoşuna zevksiz demiyo sana insanlar