Hasan Can Kaya'dan 'Exxen'e Çizgi Film!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,904
Reaksiyon puanı
57,096
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
BB1c4dgx.img


Hasan Can Kaya'dan 'Exxen'e çizgi film!

YouTube'da yayınlandığı 'Konuşanlar' programı ile kısa sürede geniş kitlelere ulaşan ve 1 Ocak'ta yayına başlayacak olan Exxen platformuna transfer olan Hasan Can Kaya'nın 'Simpsons' tarzı yetişkinler için bir çizgi film hazırladığı ortaya çıktı.

'O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerinde konuşulan ve adı 'Ekmek Kapısı' olacak olan çizgi filmin müziklerine ise ünlü şarkıcı Kibariye imza atacak.

Öte yandan yönetmen koltuğunda Sultan San'ın oturacağı "Hayallerim, Aşkım ve Ailem" dizisine son olarak 'Hekimoğlu' dizisinde yer alan Tuna Orhan dahil oldu.

Kaynak: Birsen Altuntaş
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,633
Reaksiyon puanı
9,614
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Kalemi güzel bir isim. Fırıldak Ailesi'nden sonra güzel bir girişim olabilir.
 

jacksonx

Yeni Üye
Katılım
21 Kasım 2017
Mesajlar
24
Reaksiyon puanı
10
Puanı
25
Yaş
25
Acun'un kadrolu elemanı oldu :). Artık sırtı yere gelmez. Sektördeki liyakatsizlikten dert yakınıp bugünlere emeğiyle gelen bir insanken, sektördeki liyakatsizliğin baş mimarı Acun'un yanında yer alması da ayrıca bir ironi. Bugün ülkemizdeki kültür kaybı Acun nedeniyledir...

Nitelikli eserlerin, kanaat önderi olan sanatçıların yerini bireysel tatmine dayalı yapımlar, popüler kültür uşağı, kapitalizm temsilcisi ekran yüzleri aldı. Kendisine dokunan milyarder oluyor. Sanırım bu sektörde ilkeli olmayacaksın, bir duruşun olmayacak. Acun'a yanaşıp herkes gibi ekmeğine bakacaksın. Toplumun gelişmesi, refaha erişmesi, bilgilenmesi, farkındalık yaratılmasını umursamadan; ne kadar o halkı sömürür de kendimi tatmin ederim bunu düşünüp yola çıkacaksın.
 
  • Beğendim
Reactions: xdragxx