Özel hayatını bilemem ama anladığım kadarıyla forumda herkesle anlaşıyorsun bir siyasi konular seni etkiliyor. O konuları da görmezden gel olsun bitsin. Bunu hayatına da uygula o zaman her şey daha iyi olur.
Oha abartma. @Çiğdem- gayet genç hayat damarları hızlı akıyor hala.ayo lteyzen yaşında kadın @Çiğdem- sana dabha uygunları var
Anlıyorum seni.aynen anlaşmaya çalışıyorum kimseyi üzmemeye kırmamaya çalışıyorum çünkü
ailemden öyle gördüm ben arkadan oyun yapamam sinsi olamam bencil olamam
önyargılı hiç olamam gerçek hayatt herkes benim samimi içten olduğumu söylerler
insanın için allah korkusu varsa kötülük gelmez ondan beş vakit ben onun huzuruna
çıkıyorum ve ona layık bir kul olmaya çalışıyprum
Oha abartma. @Çiğdem- gayet genç hayat damarları hızlı akıyor hala.
Anlıyorum seni.
Sen zaten kimseyi incitmezsin arada bir panikliğin oluyor bunu sanad a söylüyorum zaten ama onun dışında iyi birisisin ve sana kötü laflar söyleyen insanları takma.
Anladım sıkma canını.panikliğimde şöyle haksız yere laf söylendiği zaman üzülüyorum panik
oluyor bende haksızlığa gelemiyorum hep iyi niyetimi yanlış anlıyorlar
Anladım sıkma canını.
Çok cahilsin sıla dan sonra ile tanındıHee anladım. Geç olsun güç olmasın tebrik edeyim bari seni. Sıla'nın bu şarkısı 2009 yılında çıkmıştı bence bu şarkısı onun tanınmasında çok etkili oldu kesinlikle.
Benim için İnşallah geçerli.Çok cahilsin sıla dan sonra ile tanındı
Senin içinse no problem ama evrensel olarak laf ettirmemBenim için İnşallah geçerli.
Teşekkürler Abi.Hediyesiz sade bir tebrik hayırlı olsun @Harunnn60
Teşekkürler.Tebrik ederim @Harunnn60, nice güzel mesajlara.