Yeme-İçme Haribo

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
1920 senesinde Almanya'da kurulmuş ve günümüzde de şekerleme sektöründe lider olan bir markadır. Çok çeşitli ürünleri vardır. Özellikle Teeth ürünü halen lezzetini korumaktadır.

3505-847buyuk1jpg-847buyuk1.jpg

böyle diş şeklinde falan değilde haribo nun lokum gibi kare şeklinde olanı var benim erkek yeğen onu çok sever :D

Bir çok kişinin bilinçsizce domuz jelatini içeren çeşidinden yediği şekerdir :D bunun sebebi de reklamlarda gördüğü için diğer marketlerde satılan her Haribo çeşidinin türk malı olup sığır jelatininden olduğunu düşünmeleridir.

Bizim burada bir ara baya olay olmuştu bu mevzu.

• İlginç
Reactions: Gerekli24
Bir çok kişinin bilinçsizce domuz jelatini içeren çeşidinden yediği şekerdir :D bunun sebebi de reklamlarda gördüğü için diğer marketlerde satılan her Haribo çeşidinin türk malı olup sığır jelatininden olduğunu düşünmeleridir.

Bizim burada bir ara baya olay olmuştu bu mevzu.
Domuz jelatini mi 😱

• Beğendim
Reactions: Dosi
Domuz jelatini mi 😱
Evet ama Türkiye'de satılanlarda olduğunu sanmıyorum. İçeriğinde yazar. Almanya ve buralarda satılanların üstünde helal damgası bulunur (Arap ve Türk marketlerinde) ama İsveç marketlerinde düz Haribo var (domuz jelatini). Çoğu müslümanlar üstüne bakmadan alıyorlar.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Evet ama Türkiye'de satılanlarda olduğunu sanmıyorum. İçeriğinde yazar. Almanya ve buralarda satılanların üstünde helal damgası bulunur (Arap ve Türk marketlerinde) ama İsveç marketlerinde düz Haribo var (domuz jelatini). Çoğu müslümanlar üstüne bakmadan alıyorlar.
Uzun süredir ben de yemiyorum aslında pek yiyeceğimi de sanmıyorum bir süre ama bir daha kardeşim veya ben alırsam bakarım dediğin iyi oldu @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi