Harem Eylül'den Itibaren Her Pazar Akşamı FOX Ekranlarında!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634826113121268135.jpg

Fox Tv'nin yeni dizilerinden Harem, Pazar Günleri izleyici ile buluşacak

HAREM
YAPIM: TÜKENMEZKALEM FİLM
YAPIMCI: GANİ MÜJDE
YÖNETMEN: SÜLEYMAN SEÇİK
FOX ekranlarında ihtişamlı dekoru ve kostümleriyle yepyeni bir komedi dizisi başlıyor, Harem…
Mezopotamya'da bir halk; Basurlular. Basur sarayında, halkın can-ı gönülden sevdiği Sultan Küçük Esat. Birbirinden değişik, renkli kişiliklere sahip kadınlardan oluşan Küçük Esat'ın Harem'i…
Harem'deki kadınların tek bir amacı var; Sultan Küçük Esat'a erkek bir çocuk doğurabilmek.
Basurlular'ın en büyük düşmanı ise, Kırım Kongo Krallığı'dır. Küçük Esat'ın aksine Kral Ulan Bator'un tüm çocukları erkektir. Ulan Bator'un en büyük amacı, Basur topraklarını ele geçirmektir ve bu sebeple kız kardeşi dünyalar güzeli Abide Sultan'ı, casusluk yapması için Basur sarayına yollayacaktır. Abide Sultan, Küçük Esat'ın gözdesi olacak kadar akıllı, güzel, baştan çıkarıcı bir kadındır.
OYUNCULAR

Levent ÜZÜMCÜ- Küçük Esat
Mehmet Ali ERBİL- Ulan Bator
Nurseli İDİZ- Mozaikli Valide Sultan
Belma CANCİĞER- Zehire Sultan
Önder AÇIKBA- Çıngıraklı Hamit Paşa
Başak SAYAN- Çeşmi Fesat Hatun
Çiçek DİLLİGİL- Toplunur Hatun
Duygu ŞEN- Sebile Hatun
Serhan ARSLAN- Gaibettin
Zuhal YALÇIN- Zilli Kadın
Murat ARKIN- Kare Murat
Hatice Pınar KÖKLÜ- Renginar Hatun

Son düzenleme:
hatali bir karar acun bunu çok rahat ezer umutsuz ev kadınlariyla ayni saate olursa dahada sansı yok

Çok doğru bir gün seçimi insanlar haftasonları gülmek eğlenmek istiyor şayet ilk bölümüne bakmayı düşünüyorum :)

Dizinin yeni günü eski günü olan Salı gününden daha iyi oldu. Pazar günü fena gitmez bence. :)

Dogru bir karar vermis FOX Yönetimi.. Umarim basarili sonuçlar elde eder

bu komedi dizisi tutarsa foks ta izleyeceğim ilk dizi olacak güzel bir yapıma benziyor umarım kaliteli bir komedi görürüz..

Fox'ta bende şimdiye kadar hiç dizi izlemedim ama İnternnetten ilk bölümünü izlerim.
Beğenirsem devam ederim.
Ama Gani'yi hiç sevmiyorum. :))

Fox'ta bende şimdiye kadar hiç dizi izlemedim ama İnternnetten ilk bölümünü izlerim.
Beğenirsem devam ederim.
Ama Gani'yi hiç sevmiyorum. :))

ganinin filmleri başlangıcı iyi yapar devamını pek getirmez.. bakalım tutacakmı umutluyum ilk kez fox da dizi izlemeye niyetlenmişim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:))