aaa dün kutlamıştıkya oyüzden aklım karısmıs doüruya bugünüde kapsıyordu@Çiğdem- Hayir bugun Çiğdem
İyi hayırlı olsun 18 im diye ailenin dışında uygunsuz gördüğü biryere gitmezsin umarım ))Teşekkürler Enis) 18 yaşında oldum reşit oldum
Haklısın
Çok teşekkürler Abdullah 😉)
Bir dilim pasta istiyorum PPPGecen yıl paylaşmıştım bu yılda bu geleneği devam ettiriyeyim
buda benim 18.yaş pastam
Ekli dosyayı görüntüle 42989
Bu yıl şunu öğrendim ki hayatımızda ki en kıymetli şey zamandır , eğer zamanı doğru kullanırsanız hayata siz yön verirsiniz eğer doğru kullanmazsanız ağaçlardan düşen yapraklar gibi hayat sizi oradan oraya savurur
Bu yeni yaşım önceki yaşlara göre daha uğurlu gelir umarım...
@Çiğdem- @EFE UYSAL @cookies @Arslan Bey @denizz19 @sokak sanati @Ahmad @Yakamoz-Asi @gözlemci @aserat54 @Billy Kane @Cengo @Bully @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @beyazsoy @xdragxx @gizem ak @Tzira @yatutarsa @Tolstoyevski @destere @mrt-06 @sürgünüm
Pastan güzelmiş.Gecen yıl paylaşmıştım bu yılda bu geleneği devam ettiriyeyim
buda benim 18.yaş pastam
Ekli dosyayı görüntüle 42989
Bu yıl şunu öğrendim ki hayatımızda ki en kıymetli şey zamandır , eğer zamanı doğru kullanırsanız hayata siz yön verirsiniz eğer doğru kullanmazsanız ağaçlardan düşen yapraklar gibi hayat sizi oradan oraya savurur
Bu yeni yaşım önceki yaşlara göre daha uğurlu gelir umarım...
@Çiğdem- @EFE UYSAL @cookies @Arslan Bey @denizz19 @sokak sanati @Ahmad @Yakamoz-Asi @gözlemci @aserat54 @Billy Kane @Cengo @Bully @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @beyazsoy @xdragxx @gizem ak @Tzira @yatutarsa @Tolstoyevski @destere @mrt-06 @sürgünüm
Sağol Melekdoğum günün kutlu olsun mutlu yıllar
Sanada ayırdımİyi hayırlı olsun 18 im diye ailenin dışında uygunsuz gördüğü biryere gitmezsin umarım ))
Bir dilim pasta istiyorum PPP
Tadıda çok güzeldiPastan güzelmiş.
Ben elden alayım ))) nede olsa sana yakınımSağol Melek
Sanada ayırdım
Tadıda çok güzeldi
TmmBen elden alayım ))) nede olsa sana yakınım
Evet çok anlamlıGüzelmiş pastan. Üzerindeki kart da iyi.
Teşekkür ederimNice senelere
BiliyorumEngelliydik@Harunn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?