yediklerimi eritmem yetiyor cnm öyle haricindekı sporlara gerek yok gerçektenDoğum günün kutlu olsun @Harunnn60. nice sağlıklı,huzurlu mutlu senelere.
53 kilodayım yıllardır gayette formum yerinde 🙂🙂🙂
yediklerimi eritmem yetiyor cnm öyle haricindekı sporlara gerek yok gerçektenDoğum günün kutlu olsun @Harunnn60. nice sağlıklı,huzurlu mutlu senelere.
İyiymiş,benim şuanda 1-80 boy 65 kilom var.yediklerimi eritmem yetiyor cnm öyle haricindekı sporlara gerek yok gerçekten
53 kilodayım yıllardır gayette formum yerinde 🙂🙂🙂
hhaha benimde boyum 1-65İyiymiş,benim şuanda 1-80 boy 65 kilom varç
Sağol beyazsoyHayırlı doğum günuler)))
Boyum en az 1-90'a çıkacak gibi.hhaha benimde boyum 1-65
1-65 boy 53 kilo 🙂🙂🙂
Tam ideal senin için hep bu oranlar da kal 😉İyiymiş,benim şuanda 1-80 boy 65 kilom var.
Kalıcam,inşallah.Tam ideal senin için hep bu oranlar da kal 😉
Çiğdem seninde ideal 😉 boyun iyiymiş bayanlara görehhaha benimde boyum 1-65
1-65 boy 53 kilo 🙂🙂🙂
Belki de genel olarak demişsindir ama konuyu ben açtığım için cevap vermek gereği duydum. Yoksa Harun'un konusuna konu dışı mesaj yazmak istemezdim.Neden Happy Birthday? Güzel Türkçemizi neden böyle yok ediyoruz. Neyse doğum günün kutlu olsun @Harunnn60
Aynen,benim doğum günümede 20 gün kaldı.Çiğdem seninde ideal 😉 boyun iyiymiş bayanlara göre
Aslında başlığa binaen yazdım ama genel söyledim.Belki de genel olarak demişsindir ama konuyu ben açtığım için cevap vermek gereği duydum. Yoksa Harun'un konusuna konu dışı mesaj yazmak istemezdim.
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum haklısın, ama sen dediğin kadar büyütülecek birşey değil. Harun sevdiğim bir arkadaşım, onun doğum günü konusunun başlığı daha sevimli dursun istedim o kadar.
Bazen Türk sözünün yerine farklı dilde birşey kullanmak Türkçeyi yok etmek değildir, heleki "Happy Birthday" gibi bir söz ise.
Seninkini de açarız kutlarızAynen,benim doğum günümede 20 gün kaldı.
Sağolnice yıllara
Aslında başlığa binaen yazdım ama genel söyledim.Yani Happy Birthday lafı neden Doğum Günün Kutlu Olsun lafından daha farklı ya da daha güzel olsun ki? Aman her neyse doğum günü kutlamasını eleştiriye boyamayayım.
Ben başlığı beğendimBelki de genel olarak demişsindir ama konuyu ben açtığım için cevap vermek gereği duydum. Yoksa Harun'un konusuna konu dışı mesaj yazmak istemezdim.
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum haklısın, ama sen dediğin kadar büyütülecek birşey değil. Harun sevdiğim bir arkadaşım, onun doğum günü konusunun başlığı daha sevimli dursun istedim o kadar.
Bazen Türk sözünün yerine farklı dilde birşey kullanmak Türkçeyi yok etmek değildir, heleki "Happy Birthday" gibi bir söz ise.
İnşallah.Seninkini de açarız kutlarız
Sağolhep beraber 😉
Sen beğendiysen mesele yok.Ben başlığı beğendimfarklılık iyidir her zmandoğumgünü çocuğunun dediği olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?