Hannibal İptal Edildi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1425746560.jpg

NBC kanalında ekranlara gelen vahşi psikolojik gerilim ve drama dizisi Hannibal, 3. sezonu ile son bulacak.

Şimdilerde üçüncü sezonu yayınlanan, başrollerini Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Gillian Anderson, Laurence Fishburne gibi isimlerin yer aldığı Hannibal, kanalı tarafından ilk sezondan beri aldığı düşük reytinglerinden dolayı iptal edildi. Dizinin dördüncü sezonu olmayacak...

Hannibal, 3 sezon ''Aperitivo'' adlı 4. bölümüyle 25 Haziran'da ekranlara gelmeye devam edecek.

Son düzenleme:
Hannibal'ın yapımcısı Bryan Fuller'in açıklamasına göre 4. sezonu belki başka bir kanalda izleyebilirmişiz.

Bence izleyicinin gönlünü almaya çalışıyor. Kendisi Starz'a American Gods kitabının dizi uyarlamasını hazırlayacak.

Beklenen haber, her ne kadar prestij dizisi olsa da belirli bir seviyenin altına düşünce iptal edileceği apaçık ortadaydı. Geçmiş olsun.

Açılmış haber.

Sen düşük reytingli işi yazın yayınlarsan **ah reyting alırsın[emoji35] Netflix yada Hulu alır inş! NBC gözüm görmesin seni bi süre!

Ben şaşırdım her koşulda devam edeceğini düşünüyordum ama demek ki Hannibal bile olsan reytinge mağlup olabiliyormuşsun.

Tabii bu geçici bir durum mutlaka bir online platform kapacaktır diziyi. Hulu alır büyük ihtimal. :).

:( Çekimlerin final sezonu şeklinde yapılmadığı çok belli. Umarım bir şekilde devam edilir.

:( Çekimlerin final sezonu şeklinde yapılmadığı çok belli. Umarım bir şekilde devam edilir.

Geceden beri acayip üzüldüm, çok koydu bu haber bana. (birde kendi ellerimle açtım haberi)

Şuan ki NBC kanalına bakış şeklim:

9nIclep_.png

Dizi ortada kalmaz dimi? Yani en kötü final yaparlar? Gerçi sezon finali çekildi ama eğer kimse almazsa dizi final yapmadan bitmiş mi olacak?
Evet, başka kanal transfer olmazsa final yapamadan bitmiş olacak. Çünkü yapımcı diziyi 7 sezon olarak planlandıklarını açıklamıştı geçtiğimiz günlerde.