Hannibal'ın 3. Sezon Oyuncu Kadrosu Genişliyor

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Karakterleri Thomas Harris'in Red Dragon isimli kitabından uyarlanan ve ilk iki sezonunda olumlu eleştiriler alan NBC dizisi Hannibal'ın üçüncü sezon hazırlıkları sürüyor.​

Üçüncü sezonda dizide yeni karakterlerle de tanışacağız. Psikopat katil rolünde Francis Dollarhyde Hannibal'ın üçüncü sezonunda diziye dahil olacak!​

3.Sezon kadrosuna katılan bir diğer isim de Mason Verger'ın özel doktoru Cordell olu. Son olarak Hannibal'ın Floransa'da ki belalılarından Rinaldo Pazzi diziye dahil olacak bir başka karakter.​

üçüncü sezonda will graham varmı yokmu @sürgünüm ? ona göre üçüncü sezona başlayıp başlamayacağıma karar vereceğim

Var hacı finali beğenmedim diye diziden vazgeçme, gündüz açtığım konuyu okuduysan efsane bölümler geliyor.
varsa kesin izlerim diziye derinlik katan zaten will di
mad mikelsen derin dondurucu gibi adam
yeni oyuncular katılmış sanırım , şu abigail ide tekrar diriltseler keşke

varsa kesin izlerim diziye derinlik katan zaten will di
mad mikelsen derin dondurucu gibi adam
yeni oyuncular katılmış sanırım , şu abigail ide tekrar diriltseler keşke
Bir çok oyuncu var geri dönen belki o da döner, belli mi olur.
Frederick Chilton yaşadığına göre.

Will ve Hannibal için yapılmış eğlenceli bir karikatür

güzel bir benzetme

tahminim doğru çıktı mad mikkelsen danimarkalıymış soğuk bir ifade var adamda, hannibal rolü için birebir uyumlu .. kesin kuzeylidir diyordum haklıymışım

güzel bir benzetme

tahminim doğru çıktı mad mikkelsen danimarkalıymış soğuk bir ifade var adamda, hannibal rolü için birebir uyumlu .. kesin kuzeylidir diyordum haklıymışım
+Efendim, menümüzü görmek ister misiniz?
-Evet. Lütfen bana yolcu listenizi getirin. (Hacı bayılıyorum adama.
)

abigail i öldürmese bende sevecektimde ??
o hatayı yapmayacaktı
Heyecanı kaçmasın diye herşeyi yazamıyorum, dünya kadar spoi yedim.
sizde yemeyin.
ama 3. sezon efsane olacak. Hannibal'ın İtalya ve Fransa macerasında bol aksiyon olacakmış. Sürekli kaçmak için onlarca kişiyi öldürecekmiş finale doğru büyük sürpriz var. Söylemek istemiyorum.

söyledin bile

karmaşıklık biraz daha sade bir hal alsa iyi olacak konuları işleyiş şekilleri fazla karışık