Hannibal'ın 3. Sezon Oyuncu Kadrosu Genişliyor

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1406498387.jpg

Karakterleri Thomas Harris'in Red Dragon isimli kitabından uyarlanan ve ilk iki sezonunda olumlu eleştiriler alan NBC dizisi Hannibal'ın üçüncü sezon hazırlıkları sürüyor.​

Üçüncü sezonda dizide yeni karakterlerle de tanışacağız. Psikopat katil rolünde Francis Dollarhyde Hannibal'ın üçüncü sezonunda diziye dahil olacak!​

3.Sezon kadrosuna katılan bir diğer isim de Mason Verger'ın özel doktoru Cordell olu. Son olarak Hannibal'ın Floransa'da ki belalılarından Rinaldo Pazzi diziye dahil olacak bir başka karakter.​

üçüncü sezonda will graham varmı yokmu @sürgünüm ? ona göre üçüncü sezona başlayıp başlamayacağıma karar vereceğim :)

Var hacı finali beğenmedim diye diziden vazgeçme, gündüz açtığım konuyu okuduysan efsane bölümler geliyor.:Z
varsa kesin izlerim diziye derinlik katan zaten will di :) mad mikelsen derin dondurucu gibi adam :) yeni oyuncular katılmış sanırım , şu abigail ide tekrar diriltseler keşke :)

varsa kesin izlerim diziye derinlik katan zaten will di :) mad mikelsen derin dondurucu gibi adam :) yeni oyuncular katılmış sanırım , şu abigail ide tekrar diriltseler keşke :)
Bir çok oyuncu var geri dönen belki o da döner, belli mi olur.:) Frederick Chilton yaşadığına göre.:)

güzel bir benzetme :)
tahminim doğru çıktı mad mikkelsen danimarkalıymış soğuk bir ifade var adamda, hannibal rolü için birebir uyumlu .. kesin kuzeylidir diyordum haklıymışım :)
+Efendim, menümüzü görmek ister misiniz?
-Evet. Lütfen bana yolcu listenizi getirin. (Hacı bayılıyorum adama.:))

BtKWzsVCQAA8mEi.jpg:large

abigail i öldürmese bende sevecektimde ?? :) o hatayı yapmayacaktı :)
Heyecanı kaçmasın diye herşeyi yazamıyorum, dünya kadar spoi yedim.:( sizde yemeyin.:) ama 3. sezon efsane olacak. Hannibal'ın İtalya ve Fransa macerasında bol aksiyon olacakmış. Sürekli kaçmak için onlarca kişiyi öldürecekmiş finale doğru büyük sürpriz var. Söylemek istemiyorum.:)

Heyecanı kaçmasın diye herşeyi yazamıyorum, dünya kadar spoi yedim.:( sizde yemeyin.:) ama 3. sezon efsane olacak. Hannibal'ın İtalya ve Fransa macerasında bol aksiyon olacakmış. Sürekli kaçmak için onlarca kişiyi öldürecekmiş finale doğru büyük sürpriz var. Söylemek istemiyorum.:)
söyledin bile :)

karmaşıklık biraz daha sade bir hal alsa iyi olacak konuları işleyiş şekilleri fazla karışık :)