Damien Duff
Favori Üye
haftalık olsun gelecekse hafta içi her gün iyi olmuyor @haluk792Aslında bu yaz gelebilirdi ya da geçen yaz , gelmedi ama.FOX'uma gelecekler inş.
haftalık olsun gelecekse hafta içi her gün iyi olmuyor @haluk792Aslında bu yaz gelebilirdi ya da geçen yaz , gelmedi ama.FOX'uma gelecekler inş.
kadınların artık çalişması lazım yan gel yat devri bitmeli bence @kerem @Çiğdemben bir balık burcu senarist olsun diye takviye olsun diye @Forumdash
kim mi ablası Pakizenin kızını oynadı yeni versiyonda Pera olarak Hukukçu peri hukuku hem insan hukukundan mezunO kim Cem'in annesi mi.
Ben @denizz19 ve @ozgur2113 le buluşur giderim hayatım sen kendi derdine yan, gel İstanbula gidelim
DUDUYU SEN OYNA FİLMDE, YAŞIN DA MÜSAİT@pompy Betüş bile olmucak genc ekip olucak diye bir hikaye anlatmıştı ama kendi senaryosunuda anlatmış olabilir bilmiyorum
Eski ekip gelecekse Dudu vsyle izlenir@Yiğitt @mrt-06 @kerem @Harunnn60 @Forumdash @cookies @serhatt
Ben @denizz19 ve @ozgur2113 le buluşur giderim hayatım sen kendi derdine yan, gel İstanbula gidelim@xemrexxx @Çiğdem
Ben yapmak istediğimi gün ışığında da yapıyorum onlaraKaranlıkta neler yaparsın çocuklara düşmesinler bu tuzağa.
selenanın tekrarı var bezbebeğin tekrarı var bir tek sihirli annem için geçerli o kural @mrt-06RTÜK'ten dolayı snaırım sihirli dizi yapılmıyor artık. Dini değerlere ters vs.
Benim için o istediğin az
Hangi konuda?
Kesin izleyeceğim.@pompy Betüş bile olmucak genc ekip olucak diye bir hikaye anlatmıştı ama kendi senaryosunuda anlatmış olabilir bilmiyorum
Eski ekip gelecekse Dudu vsyle izlenir@Yiğitt @mrt-06 @kerem @Harunnn60 @Forumdash @cookies @serhatt
isterseniz bir yeni versiyonuna bakın yeni konu peranın evliği olabilir pakizede faruktan kaynaklı insanlara güven olmaz insanlar aldatır
Kadroyu toparlasınlar yoksa Geniş Aile gibi olabiliristerseniz bir yeni versiyonuna bakın yeni konu peranın evliği olabilir pakizede faruktan kaynaklı insanlara güven olmaz insanlar aldatır
Peraya bak Pakizenin kızıKadroyu toparlasınlar yoksa Geniş Aile gibi olabilir
Dudu dönsün bu arada Betüş olmucaksa başka olucaksa hiç dönmesinler @pompy dedi gibi
Tüm eski oyuncular dönmeli, zaten dizi değil ki sinema filmi bu. Dönmezlerse bir tadı olmaz.Kadroyu toparlasınlar yoksa Geniş Aile gibi olabilir
Dudu dönsün bu arada Betüş olmucaksa başka olucaksa hiç dönmesinler @pompy dedi gibi
İngilterede okul tatil olursa oda @kerem,Tüm eski oyuncular dönmeli, zaten dizi değil ki sinema filmi bu. Dönmezlerse bir tadı olmaz.
Yeni dizide suzan , dudu , çilek yokmuş suzan dönmez ama dudu dönmeli çilek zaten dönerTüm eski oyuncular dönmeli, zaten dizi değil ki sinema filmi bu. Dönmezlerse bir tadı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?