Zina mi yaptın😱 o zaman taslamali seniOnların hiçbiri kocam değil asparagas uydurma
Zina mi yaptın😱 o zaman taslamali seniOnların hiçbiri kocam değil asparagas uydurma
ne fesatsın ay yeter uzak dur bendenZina mi yaptın😱 o zaman taslamali seni
ne fesatsın ay yeter uzak dur benden
@serhatt da kafayı yiyecek bizim gibi az kaldıZina mi yaptın😱 o zaman taslamali seni
Kimsenin kocası olmadimArtik forumda sürecini tamamladin sen 1. Kocan @cookies 2.kocan @denizz19 3.kocan @ozgur2113 4.kocan @Forumdash yani sınıra ulaştım dini okarak da 4 hakkın var al kocalarını da git forumdanya da o hak kadın alırsa mi 4 du@DarkLegenD hocaefendiyi konuya çağırıyorum aydınlatması için@Çiğdem @turkuazz @dreamy @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @vadikızı
Mantıklı yani elizabethi serhata tercih etmen ana cumartesi günü dizinin ilk boluminde herkes izleyecek serhatla sevişmeniKimsenin kocası olmadimBen ve kendim, kendi kendime geçinip gidiyoruuz
Ben oynamıyorum son kez editleMantıklı yani elizabethi serhata tercih etmen ana cumartesi günü dizinin ilk boluminde herkes izleyecek serhatla sevişmeni
Sizin algılarınız yüzünden yicem evet
Kız gelirim giresuna başına yıkarım evini hadsiz
Biz yokken en azından işkenceye maruz kalmazdık dyorsunNiye söyledin şimdiÖff etiketi sil hemen bu taktiği görmemeli
Reytingi düşük olup bu kadroyla olmuyor diyebilirdiBiz yokken en azından işkenceye maruz kalmazdık dyorsun
Aaa evet ilk bölümden sonra kepenkleri kapatabilirdi ne bileyim abicim benim kafam sizin gibi cinliğe çalısmıyor işte aklıma gelmediReytingi düşük olup bu kadroyla olmuyor diyebilirdiSonra karakterlerin isimlerini değiştirirdi
Benim de gelmemişti. Sen söyleynce fark ettim. Acil durum planını devreye soktumAaa evet ilk bölümden sonra kepenkleri kapatabilirdi ne bileyim abicim benim kafam sizin gibi cinliğe çalısmıyor işte aklıma gelmedi
Onun uyuduğuna bakma çoktan görmüştürBenim de gelmemişti. Sen söyleynce fark ettim. Acil durum planını devreye soktumAma silmemişsin hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?