Zina mi yaptın😱 o zaman taslamali seniOnların hiçbiri kocam değil asparagas uydurma![]()
Zina mi yaptın😱 o zaman taslamali seniOnların hiçbiri kocam değil asparagas uydurma![]()
ne fesatsın ay yeter uzak dur bendenZina mi yaptın😱 o zaman taslamali seni![]()
ne fesatsın ay yeter uzak dur benden![]()
@serhatt da kafayı yiyecek bizim gibi az kaldıZina mi yaptın😱 o zaman taslamali seni![]()
Kimsenin kocası olmadimArtik forumda sürecini tamamladin sen 1. Kocan @cookies 2.kocan @denizz19 3.kocan @ozgur2113 4.kocan @Forumdash yani sınıra ulaştım dini okarak da 4 hakkın var al kocalarını da git forumdanya da o hak kadın alırsa mi 4 du
@DarkLegenD hocaefendiyi konuya çağırıyorum aydınlatması için
@Çiğdem @turkuazz @dreamy @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @vadikızı
Mantıklı yani elizabethi serhata tercih etmen ana cumartesi günü dizinin ilk boluminde herkes izleyecek serhatla sevişmeniKimsenin kocası olmadimBen ve kendim, kendi kendime geçinip gidiyoruuz
![]()
Ben oynamıyorum son kez editleMantıklı yani elizabethi serhata tercih etmen ana cumartesi günü dizinin ilk boluminde herkes izleyecek serhatla sevişmeni![]()
Sizin algılarınız yüzünden yicem evet
Kız gelirim giresuna başına yıkarım evini hadsiz
Biz yokken en azından işkenceye maruz kalmazdık dyorsunNiye söyledin şimdiÖff etiketi sil hemen bu taktiği görmemeli
![]()
Reytingi düşük olup bu kadroyla olmuyor diyebilirdiBiz yokken en azından işkenceye maruz kalmazdık dyorsun![]()
![]()
![]()
Aaa evet ilk bölümden sonra kepenkleri kapatabilirdi ne bileyim abicim benim kafam sizin gibi cinliğe çalısmıyor işte aklıma gelmediReytingi düşük olup bu kadroyla olmuyor diyebilirdiSonra karakterlerin isimlerini değiştirirdi
![]()
Benim de gelmemişti. Sen söyleynce fark ettim. Acil durum planını devreye soktumAaa evet ilk bölümden sonra kepenkleri kapatabilirdi ne bileyim abicim benim kafam sizin gibi cinliğe çalısmıyor işte aklıma gelmedi![]()
![]()
![]()
Onun uyuduğuna bakma çoktan görmüştürBenim de gelmemişti. Sen söyleynce fark ettim. Acil durum planını devreye soktumAma silmemişsin hala
![]()