Hangisinin Finali Daha Fazla Reyting Alır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Sizce aşağıdaki dizilerin hepsinin finali aynı gün ve saatte farklı kanallarda olsalar hangisi daha çok reyting alırdı

-Kurtlar Vadisi Pusu
-Muhteşem Yüzyıl
-Öbgzk
-Fatmagül ün suçu ne?
-Adını feriha koydum

kurtlar vadisi

18 23 arasi

m.yüzyıl da ayni

fatma gül

15: 19 arasi

feriha 14

ö.b.gz 19 25 arasi

dikkatli okuyun aynı gün ve saatte :D

o zaman vadi-muhteşem yüzyıl-öbgz-fatmagül-afk çünkü vadinin izleyici kitlesi diğerlerinden farklı olduğundan en az etkilenir
vadi:14
muhteşem:12
öbgz:10
fatmagül:9
afk:6

benim sıralamam
1.kurtlar vadisi pusu
2.öbgzk
3.muhteşem yüzyıl
4.fatmagül
5.adını feriha koydum
vadi haricindeki 4 dizi nin izleyici kitlesi hemen hemen aynı olduğundan diğerleri aralarında dağılırken vadi fark atar

çok yanlis bir düsünce fatma gül vadiden önce bitecek :)

yani nasi empati kurdunuz emre muhtesem şimdi alio finali hiç artmicakmi sormasi ayip ö.b.g.z 14 lerde alio finalde 10 reytinge kadar düsecekmi :)

Tabii ki
1.ÖBGZK
2. Muhteşem Yüzyıl
3. Adını Feriha Koydum
4. Fatmagül
5. Kurtlar Vadisi

Ps: Vadi önümüzdeki 20 yıl boyunca bitmeyeceğine göre 2 reytingle Final yapar

çok yanlis bir düsünce fatma gül vadiden önce bitecek :)

yani nasi empati kurdunuz emre muhtesem şimdi alio finali hiç artmicakmi sormasi ayip ö.b.g.z 14 lerde alio finalde 10 reytinge kadar düsecekmi :)

aga konuyu okusana :D hepsinin finali aynı gün ve aynı saatte yayınlansa diyorum :D

tarafsız yorum:

öyle bir geçer zamanki her iki grupta birinci olur
ab grubunda muhteşem yüzyıl ikinci olur totalde üçüncü olur
fatmagülün suçu ne totalde ikinci ab grubunda üçüncü olur
vadi 4 üncü olur

taraflı yorum:

fatmagülün suçu ne her iki grupta birinci olur
muhteşem yüzyıl her iki grupta ikinci olur
öbgz her iki grupta üçüncü olur
hayat devam ediyor her iki grupta dördüncü olur
feriha her iki grupta beşinci olur
vadi her iki grupta altıncı olur...

tarafsız yorum:

öyle bir geçer zamanki her iki grupta birinci olur
ab grubunda muhteşem yüzyıl ikinci olur totalde üçüncü olur
fatmagülün suçu ne totalde ikinci ab grubunda üçüncü olur
vadi 4 üncü olur

taraflı yorum:

fatmagülün suçu ne her iki grupta birinci olur
muhteşem yüzyıl her iki grupta ikinci olur
öbgz her iki grupta üçüncü olur
hayat devam ediyor her iki grupta dördüncü olur
feriha her iki grupta beşinci olur
vadi her iki grupta altıncı olur...

ikiside taraflı onların :d öbgzk,muhteşem yüzyıl,feriha,fatmagül bunların izleyicileri hemen hemen aynı aralarında bölüşecekler vadi fark atacak bu kadar basit :d

çekememezlik bu olsa gerek :d :d

Ben hiç bir zaman çekmemezlik yapmadım. Bu konuda her kes ama her kes görmek istediği tabloyu yazmış. Kurtlar Vadisi hani ara ÖBGZK`yi geçti ki Finali de geçsin. Hayatta öyle bir şey mümkün değil. Hatta Muhteşem Yüzyıl için de aynı şey geçerli. Eğer her kes görmek istediği tabloyu yazıyorsa ben de böyle yazarım

1. Adını Feriha Koydum
2. ÖBGZK
3. Muhteşem Yüzyıl
4. FSN
5. Vadi ( Eğer o zamana kadar hakkın rahmetine kavuşmazsak
:A)

konuya bakın hepsini aynı gün aynı saatte final yaptırıyorz dediğiniz reytingler için yüzde 500izleyici lazım:F

Ben hiç bir zaman çekmemezlik yapmadım. Bu konuda her kes ama her kes görmek istediği tabloyu yazmış. Kurtlar Vadisi hani ara ÖBGZK`yi geçti ki Finali de geçsin. Hayatta öyle bir şey mümkün değil. Hatta Muhteşem Yüzyıl için de aynı şey geçerli. Eğer her kes görmek istediği tabloyu yazıyorsa ben de böyle yazarım

1. Adını Feriha Koydum
2. ÖBGZK
3. Muhteşem Yüzyıl
4. FSN
5. Vadi ( Eğer o zamana kadar hakkın rahmetine kavuşmazsak
:A)

bak şöyle bişey var adı üstünde final final vadinin finali rekor kırar kesin öbgzk kim :D muhteşem yüzyıl kim :D hepsi aynı gün ve aynı saatte olacak diyorum

bak şöyle bişey var adı üstünde final final vadinin finali rekor kırar kesin öbgzk kim :D muhteşem yüzyıl kim :D hepsi aynı gün ve aynı saatte olacak diyorum
Vadi`nin Finalinde olağanüstü ne olabilir ki? Polat vuruldu 12 reytinge çıktı en fazla. Zaten her bölüm 1 milyon kişiyi öbür tarafa yolluyorlar. Finalde de en fazla 2 milyon kişiyi yollarlar. Polat ve Memati ölür. Yine söylüyorum her sene Vadi bir az daha düşüyor. 2 sene daha yayınlanırse 5 reytingi görür. Bu sene bile gördü. Ne yani Aşkı Memnudan daha fazla mı alacak? 27 reyting mi alacak? Tadında bırakılınca dizi nasıl 30 reytinge çıkıyor bak

Vadi`nin Finalinde olağanüstü ne olabilir ki? Polat vuruldu 12 reytinge çıktı en fazla. Zaten her bölüm 1 milyon kişiyi öbür tarafa yolluyorlar. Finalde de en fazla 2 milyon kişiyi yollarlar. Polat ve Memati ölür. Yine söylüyorum her sene Vadi bir az daha düşüyor. 2 sene daha yayınlanırse 5 reytingi görür. Bu sene bile gördü. Ne yani Aşkı Memnudan daha fazla mı alacak? 27 reyting mi alacak? Tadında bırakılınca dizi nasıl 30 reytinge çıkıyor bak

sen ne diyon vadi eskiden 30 u geçiyodu :D aşkı memnu 23 aldı finalde o da şikeyle :d eski vadinin tekrarı 15-16 reyting alıyodu.senin bu işlerden anlamadığın kesin normal bi bölümle final bölümü aynı olur mu hiç hey Allah ım ya :D polat vurulduğunda 14 ü geçtik hemde tnt de :D geçen sene mamoş öldü 18 i buldu reyting :D konuyu anlamamışsın ki ben ne diyom sen ne diyon çekemiyon vadiyi :D hepsi aynı gün ve aynı saatte final yaparsa diyorum o zaman vadi 20 yi geçemez ama normal finali banko geçer.

Geçsin de görelim o zaman. Şu an sana geçen sene şu tarihdeki reytingleri bul desem Vadi`nin en fazla reytingini Aşkı Memnunun en düşük reytingini söylersin buna eminim. AB grupunda 27 reyting almadı mı? İyi ki bu şike dedikodusu çıktı yoksa Vadi`yi nasıl savunacaktınız. Eskiden 20 reytingi görmüş olabilir Vadi ama şu an 9lu reytinglerde bu bir gerçek. En fazla artsa 15 reyting alır. Eğer bu sezon final yaparsa her yıl şansı daha da düşecek
Vadi 25 reyting alınca şike olmuyor, Aşkı Memnu 27 reyting alınca şike oluyor öyle mi?

Geçsin de görelim o zaman. Şu an sana geçen sene şu tarihdeki reytingleri bul desem Vadi`nin en fazla reytingini Aşkı Memnunun en düşük reytingini söylersin buna eminim. AB grupunda 27 reyting almadı mı? İyi ki bu şike dedikodusu çıktı yoksa Vadi`yi nasıl savunacaktınız. Eskiden 20 reytingi görmüş olabilir Vadi ama şu an 9lu reytinglerde bu bir gerçek. En fazla artsa 15 reyting alır. Eğer bu sezon final yaparsa her yıl şansı daha da düşecek
Vadi 25 reyting alınca şike olmuyor, Aşkı Memnu 27 reyting alınca şike oluyor öyle mi?

hayal dünyasından çık :D vadi aşkı memnuyu eziyodu hemde verdiği 28 araya rağmen :D