- Reaksiyon puanı
- 114,201
- Puanı
- 1,060
Aa aşk olsun. Ne yaptım ben 😱 şurada etiketleyenlerden bir tek ben baskı kurmuyorum. Sadece etiketleyip oy kullanın dedimDüş artık milletin yakasından .ss
Aa aşk olsun. Ne yaptım ben 😱 şurada etiketleyenlerden bir tek ben baskı kurmuyorum. Sadece etiketleyip oy kullanın dedimDüş artık milletin yakasından .ss
Kız sen çok alıngansın bu günlerdeAa aşk olsun. Ne yaptım ben 😱 şurada etiketleyenlerden bir tek ben baskı kurmuyorum. Sadece etiketleyip oy kullanın dedim
Alınsam o mesaja güldürü yerine başka bir şey gelirdiKız sen çok alıngansın bu günlerde
Sakin ol .ssAlınsam o mesaja güldürü yerine başka bir şey gelirdifırlatırdım belki bi diss ardından şu foto gelirdi
Ekli dosyayı görüntüle 83962
Osm'de toplu istifalar gelebilir devam edersen
Avatarındaki kızın gerçekten çok sevimsiz gözüktüğünü daha önce söylemiş miydim?
Ya ben forumda her konudan kaos bekliyorum, o potansiyel var herkeste.Kaos mu var @alperuz Normalde 12 sayfa olmazdı bu konu.
Ya ben forumda her konudan kaos bekliyorum, o potansiyel var herkeste.
Bu akşam 2 saatliğine Evrim olayım mı yoksa yarış başladığında daha mı etkili olur?Hababam Sınıfı
Kullandım oyumu ve yine oylamaya yön verdim.Eşitlik sağlandı.
İz bırakan denildiğine göre benim için iz bırakan film Hababam Sınıfı’dır. Her defasında aynı keyifle izleyebiliyorsam, müziğinin slow versiyonuyla hüzünleniyorsan bende iz bırakmıştır.
Delisi olduk bu dayanışmanın. Kolları sıvayıp foruma küsmüş üyeleri geri getirmenin zamanı geldi.Hababam Sınıfı
Yaaaaa. İste benim has jürime yakışan hareketHababam sınıfı
Etiketlediklerim arasında en çok güvendiğim sendin zatenHababam dedim
Beni biliyosun yerli ve milliyimEtiketlediklerim arasında en çok güvendiğim sendin zaten
Hababam Sınıfı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?