Oh maşallah bir gün liste yap at bana, izleyeyim.Ben 2010dan sonra doğru düzgün bakmıyorum ama 1 buçuk senede 100 küsür film izleyerek kültürüme kültür kattım 😎 ama bu filmleri bilmiyorum
Oh maşallah bir gün liste yap at bana, izleyeyim.Ben 2010dan sonra doğru düzgün bakmıyorum ama 1 buçuk senede 100 küsür film izleyerek kültürüme kültür kattım 😎 ama bu filmleri bilmiyorum
Dur bismillah, daha bugün film defterimi kapadım bu aylık kepenkler kapandı ( ertesi gün film izlemeye devam etti)Interstellar'ı çok seveceğini düşünüyorum senin, aç hemen izle.
Gecen sene sırf Oscar nedeniyle 40a yakın izledim ve forumdaki arkadaşların önerilerini izleyip durdum 1 senedirOh maşallah bir gün liste yap at bana, izleyeyim.
Aslında onada Seri yazacaktım ama bu ismi çok havalı 🤫 ☺Batman 3'leme değilmiydi @The_Erinch neden tek yarişiyor
Asıl unutulanlar grubuna bak sen 😉Allien Seri
X-Men Seri
The Dark Knight
StarWars Seri
Scarface
Oooo fantastik ağırlıklı filmler birikmiş bu grup çok zorlu filmler vardı @The_Erinch 😱 😱 😱
Sabırsızlıkla merak ediyorum gece bakacam onlarada grupların fazla olması çok iyi olmuşAsıl unutulanlar grubuna bak sen 😉