Oha ilk fotoğraf ne öyle? 😱
İzlemedilerse hemen baslasinlar
Oha ilk fotoğraf ne öyle? 😱
Perşembe izleyeyim bare, kaçmaz.
Ahahahaha
çipdemin tansiyonu düştü galiba biriniz evini arayın da tuzlu ayran falan versinlerİzlemedilerse hemen baslasinlar
İlk fotodan sonra bende tansiyon, şeker falan kalmadı. 😱çipdemin tansiyonu düştü galiba biriniz evini arayın da tuzlu ayran falan versinler
@destere bu oğlanı ilk gördüğünde fetüş amca gibi kalkışma yapmıştı bir yerleriyleİlk fotodan sonra bende tansiyon, şeker falan kalmadı. 😱
çipdemin tansiyonu düştü galiba biriniz evini arayın da tuzlu ayran falan versinler
Fotoğraf galerime kaydedeyim bare ilkini.@destere bu oğlanı ilk gördüğünde fetüş amca gibi kalkışma yapmıştı bir yerleriyle
instagramında hep paylaşıyor tabi o da napsın yetenek olmayınca soyunuyorFotoğraf galerime kaydedeyim bare ilkini.
Perşembe boşuna açma izleyemeyeceksinOha ilk fotoğraf ne öyle? 😱
Perşembe izleyeyim bare, kaçmaz.
Niye, perşembe noluyo?Perşembe boşuna açma izleyemeyeceksin
Şimdi bi baktım da cidden her 3 fotonun biri bodyliinstagramında hep paylaşıyor tabi o da napsın yetenek olmayınca soyunuyor
La kro daha ilk bölümü izlemedim, perşembe netten anlamında dedim.Dizi Cuma günü yayınlanıyor
Hadi len kıvırma şimdi hatalı gün söyledinLa kro daha ilk bölümü izlemedim, perşembe netten anlamında dedim.
@xemrexxx sana havale ediyorum arkadaşı
Perşembe ilk bölümü izleyeyim, cuma da ikiyi izleyeyim anlamında söyledim what is the kapasite?Hadi len kıvırma şimdi hatalı gün söyledinNe oldu yapımcı mı açıkladı sana özel gün değişti diye yoksa
BSK yapım ve oyuncuları geziye en çok destek verenlerden biridir bilginePerşembe ilk bölümü izleyeyim, cuma da ikiyi izleyeyim anlamında söyledim what is the kapasite?
TRT'nin dizilerinin yapımcılarıyla görüşmüyorum siyasi görüşlerden dolayı.
O şortu da giymese gözün bayram eder miydi
Terlikleri bile çok çekici, anla artık durumu.O şortu da giymese gözün bayram eder miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?