Yav Memati Ölmedi Ne Uyduruyon yaşayacak 10.sezonda yaşamayacakta ne zaman yaşayacak Vadi 2 önemli rakibini de Darmadağan edip yukarıdan el sallıyacak rakiplerineya siz kvpciler ne bekliyorsunuz dizinin en önemli karekteri öldü tamam mı ÖLDÜ.. Perşembe günü 2 önemli rakibiniz var. Abde 3. dizi olacaksınız bence ;totalde ise 2.![]()
geçen sezon geçmişliği var bu sezon niye olmasın neresi komik onuda anlamadımbence cumartesi lale devri acunu geçicek![]()
Suskunları izliyorum 3 dizi takip ediyorum Vadi,Suskunlar,Kanıt emin ol ki bu 3 diziyi senden iyi bilirim 😉Suskunları İzlemediğin Çok Açık Veda Suskunlara Rakip Olmayacak Bence Çünkü 2.Sezon Suskunlar Vadi Düzeyinde Aksiyon Sahneleri Yapacak
Buda Reytinge Yansır Ama Şimdilik Bir şey Söylemek için Çok Erken O Yüzden
Tanıtım Fragmanını Bekleyin SUSKUNLARIN
NOT : BU YIL PERŞEMBE GÜNLERİ KURTLAR VADİSİNİN
Cok merak ediyorum , diyelim ki Vadi yine 8-9-10 reytingler'de aldi , Veda'da onu gecti , iste ozaman şike var demiyeceksin dimi?Yav Memati Ölmedi Ne Uyduruyon yaşayacak 10.sezonda yaşamayacakta ne zaman yaşayacak Vadi 2 önemli rakibini de Darmadağan edip yukarıdan el sallıyacak rakiplerine![]()
Yav Memati Ölmedi Ne Uyduruyon yaşayacak 10.sezonda yaşamayacakta ne zaman yaşayacak Vadi 2 önemli rakibini de Darmadağan edip yukarıdan el sallıyacak rakiplerine![]()
Cok merak ediyorum , diyelim ki Vadi yine 8-9-10 reytingler'de aldi , Veda'da onu gecti , iste ozaman şike var demiyeceksin dimi?
Tns'nin doğru olup olmadığını Kanal D'nin reytinglerinden anlıyacağız
Böyle bir yorumu hiç bir şekilde kabul edemem, açıkça bir kanalı suçluyorsunuz...
Boşver endgame. Meyve veren ağaç taşlanırmış. Kaliteli ve yuksek reytingli diziler yapan kanalı tebrik etmektense suçluyorlar. AGB Kanal D'yi birinci yapiyor dediler kanal geldi SBT'de de açık ara birinci oldu. Şimdi TNS'de de kesin olur. Bu Tum Turkiye dedikleri nerede acaba. Bu AGB, SBT ve TNS de tun Turkiyenin bir parcasi degil mi? Hepsinde neredeyse ayni oranlar cikti. Demekki hangi kesimi alirsak alalim hatta Tum Turkiyede olcum yapilsa yine sonuç degismeyecek. İste bunu hic kimse anlamiyor