Olabilir mapusta ona bakmış sahip çıkmış biriAaa daha dönmez sanırım ama oda iyi bir oyuncuydu çok çabuk gitti
Bir patron bularak gelmesi iyi olabilir aslında
Olabilir mapusta ona bakmış sahip çıkmış biriAaa daha dönmez sanırım ama oda iyi bir oyuncuydu çok çabuk gitti
Bir patron bularak gelmesi iyi olabilir aslında
8.Gün yakında biter İskender gelse İdrisin geçmişten düşmanı olurOlabilir mapusta ona bakmış sahip çıkmış biri
Beyfendi öldü mü yaa? ölüsünü görmedim ben Elvis gibi sıkarlarken göstermediler. Bence ölmemiştir. Gizliyorlardır. Nazıma da iş devretmez. Santranç oynuyordur Beyfendi yineAaa bu adam değil ama Elvis çok erken çıktı diziden ayoll
@kerem Çukur 2.sezon olmucak diye benimle iddilaşıyordun gördünmü ayoll
Emrah Amir morgta cesedini gördüya cnm gebermiş yatıyordu morgtaBeyfendi öldü mü yaa? ölüsünü görmedim ben Elvis gibi sıkarlarken göstermediler. Bence ölmemiştir. Gizliyorlardır. Nazıma da iş devretmez. Santranç oynuyordur Beyfendi yine
İyi ben kaçırmışımo zamn Dediğim gibi hiç beğenmiyordum rolünüEmrah Amir morgta cesedini gördüya cnm gebermiş yatıyordu morgta
Aaa Nazım Morga götürdü orada cesedini gördü Emrah bizede gösterdiler tabi hortlamazsaİyi ben kaçırmışımo zamn Dediğim gibi hiç beğenmiyordum rolünü
Geri gemesin rica edicem. Diziden ayrılması da saçma bi bahane En son Kara Sevda oynamadı mı? Parada anlaşamadık bence. Sorayım muhasebiciyeAaa Nazım Morga götürdü orada cesedini gördü Emrah bizede gösterdiler tabi hortlamazsa
Ama ölüm sahnesi niye gösterilmedi nasıl öldürdülerse artık
Hahaha Aaa evet Ama gelmez hortlayacağını sanmıyorum cnm morgta yatıyorduGeri gemesin rica edicem. Diziden ayrılması da saçma bi bahane En son Kara Sevda oynamadı mı? Parada anlaşamadık bence. Sorayım muhasebiciye
Kasım Helvacı ölmedi mi?Aaa öyle birisi lazım mesala bu Kazım Helvacımıy dı neydi o adam diziye niye girdi İdrisle hesaplaşmadan kayboldu gitti ayoll
ölmedi en son paşa'ya vartolu'yu söyledi sonra kaybolduKasım Helvacı ölmedi mi?
ölmedi en son paşa'ya vartolu'yu söyledi sonra kayboldu
Vartolu yakalanınca Celasun onu bıraktı kaçıp gittiKasım Helvacı ölmedi mi?
Aaa başka dizide de oynuyormuş bu 2 diziyle uğraşamıyorum diye ayrıldım demiş yanı gelmezBurak Sergen’i EDHO’ya mı transfer etsek? Güzel bir kötü karakter yazarız kendisine, potansiyeli var bence. @batuhankaralar @Çiğdem-
Aaa başka dizide de oynuyormuş bu 2 diziyle uğraşamıyorum diye ayrıldım demiş yanı gelmez
Aaa kendi açıklaması öyleymiş 2 dizi ağır geliyor demiş ama hangi dizide oynuyor bilmiyorum bir araştırmak lazımBaşka dizide mi? Bildiğim kadarıyla bir tane tiyatro oyununda yer alıyordu Çukur dışında.
Aaa kendi açıklaması öyleymiş 2 dizi ağır geliyor demiş ama hangi dizide oynuyor bilmiyorum bir araştırmak lazım
Aaa baktımda evet tiyatro ile bir arada götüremiyormuş yeni dizi değilmişDemek ki izlediğimiz bir dizide değil, bu da demek oluyor ki kalitesiz bir dizide oynuyor. O yüzden araştırmaya gerek yok.