Hangi Usta Oyuncu 'Çukur' Dizisine Veda Ediyor?

Aaa bu adam değil ama Elvis çok erken çıktı diziden ayoll :( :( :(

@kerem Çukur 2.sezon olmucak diye benimle iddilaşıyordun gördünmü ayoll :A :A :A
Beyfendi öldü mü yaa? ölüsünü görmedim ben(b) Elvis gibi sıkarlarken göstermediler. Bence ölmemiştir. Gizliyorlardır. Nazıma da iş devretmez. Santranç oynuyordur Beyfendi yine:F

Aaa Nazım Morga götürdü orada cesedini gördü Emrah bizede gösterdiler tabi hortlamazsa :A

Ama ölüm sahnesi niye gösterilmedi nasıl öldürdülerse artık :A :A :A
Geri gemesin rica edicem. Diziden ayrılması da saçma bi bahane:A En son Kara Sevda oynamadı mı? :A Parada anlaşamadık bence. Sorayım muhasebiciye:A

Geri gemesin rica edicem. Diziden ayrılması da saçma bi bahane:A En son Kara Sevda oynamadı mı? :A Parada anlaşamadık bence. Sorayım muhasebiciye:A
Hahaha Aaa evet :F Ama gelmez hortlayacağını sanmıyorum cnm morgta yatıyordu :A
YgZ6A6.png

senaristin aciklamasina gore 3 sezonluk ellerinde senaryo varmis bakalim diziyede yeni isimler katilacakmis hayirlisi bekliyoruz

Demek ki izlediğimiz bir dizide değil, bu da demek oluyor ki kalitesiz bir dizide oynuyor. O yüzden araştırmaya gerek yok. :A
Aaa baktımda evet tiyatro ile bir arada götüremiyormuş yeni dizi değilmiş :F

Bu nedenle Zuhal Olcay ile birlikte rol üstlendiği Aşkın Halleri adlı tiyatro oyunu programı çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan profesyonel oyuncu Burak Sergen'in içine sinen yeni bir proje gelinceye dek, devam ettiği tiyatro çalışmalarına yoğunluk göstereceği öğrenildi.