Telefon iyi ama çok memnunumOda Güzel telefon ama biraz modası geçti sanki
4.4 custom room yüklersen sorunun kalmazDiscovery ama hiç memnun değilim.
Hala çalışıyor mu sahiden))) çalışıyorsa yılanda dünya rekoru kirmisindir)))
Bizim arkadaşta var cami kirilmis hala calisiyoHala çalışıyor mu sahiden))) çalışıyorsa yılanda dünya rekoru kirmisindir)))
Sorunu bilmeden çözümü söylemen çok hoşuma gitti )))4.4 custom room yüklersen sorunun kalmaz
Çünkü ayni telefon bende de var. Ayni telefon olduğundan ayni sorunlari yaşıyor olabilir miyiz acaba)))Sorunu bilmeden çözümü söylemen çok hoşuma gitti )))
Bu sadece bir olasılık )))))Çünkü ayni telefon bende de var. Ayni telefon olduğundan ayni sorunlari yaşıyor olabilir miyiz acaba)))
Ayni telefon var. Bu bir olasılık değil. Ve forumları takip ederek telefonu aldım bu yüzden Telefonda neler problem biliyorum hala kullandığına gore telefon da bozuk değil. telefonda tek sorun RAM sıkıntısı o da custom roomlarda art desteğiyle minimuma düşüyor hatta custom roomlarda stabil olmasa da cm bile var telefon ucuyoruyorBu sadece bir olasılık )))))
Tamam da benim telefon ile ilgili yazılımsal olarak hiçbir sorunum yok ki.Ayni telefon var. Bu bir olasılık değil. Ve forumları takip ederek telefonu aldım bu yüzden Telefonda neler problem biliyorum hala kullandığına gore telefon da bozuk değil. telefonda tek sorun RAM sıkıntısı o da custom roomlarda art desteğiyle minimuma düşüyor hatta custom roomlarda stabil olmasa da cm bile var telefon ucuyoruyor
Sen demek gözü kapalı aldın telefonu pardon))))Tamam da benim telefon ile ilgili yazılımsal olarak hiçbir sorunum yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?