Hangi Model Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?

ben mesaj yazmayı sevdiğim için bu telefonu değiştirmiyorum başka telefonalrla çok denedim rahat yazamıyorum ama bu telefondan bakmadan yazıyorum televizyon izlerken bir yandan mesaj yazıyorum hiç telefona bakmadan rahat şekilde yazabiliyorum halflerin hepsi ezberimde 🙂
🙂
bende bu telefondakini ezberledim sayilir :)

Bende şu anda Nokia 603 var

images

Ama yakında değiştirmeyi düşünüyorum. Hedefimde şöyle bir telefon var:General Mobile Discovery

general-mobile-discovery-hakkinda.jpg

Seviyorum ama bende telefon değiştirme hastalığı var. :D Hem Samsung'u da seviyorum Nokia'nın en avantajlı yanı şarjı ve XBOX özelliği. :) Belki daha üst düzey bir Nokia'ya geçebilirim.
Ben Nokia sıcak bakıyorum yani tasarımi filan çok hoş :) işte bir mağazası kötü diğerlerine göre mesala bana gelen bir uygulama sana daha geç geliyor :)
Bende Note 2 den memnunum ama geçen gün Note 4 baktım varya off dedim paranın gözü kör olsun dedim :D

Ben Nokia sıcak bakıyorum yani tasarımi filan çok hoş :) işte bir mağazası kötü diğerlerine göre mesala bana gelen bir uygulama sana daha geç geliyor :)
Bende Note 2 den memnunum ama geçen gün Note 4 baktım varya off dedim paranın gözü kör olsun dedim :D
Ben pek oyun oynamam o yüzden markette pek eksiklik göremedim ama kesinlikle söylüyorum Nokia'nın mağazasında bulunan uygulamalar PlayStore'den daha iyi. Çok sağlam video, müzik, indirme programları var. :)