Hangi Milletdensiniz ?

bnm kökeim jupitere dayanıyor jupiterin merkezinden geliyorum :) where is the logic and what is the purpose?

Tuhaf bir soru olmuş.Türk milletindenim.Dinimiz dostluk,kardeşlik dini.Alevisiyle,sünnisiyle,lazıyla,çerkeziyle,hristiyanıyla,musevisiyle biz bir milletiz.Bunu inkar etmememiz öncelikli yolumuzdur.Diğerleri fasa fiso.

sana katılmıyorum deniz
önemli olan islam dini altında bir bütün olmaktır gerisi boş
türküm müslümanım elhamdulillah

Türküm,Kürdüm,Lazım,Arabım,ingilizim,almanım,fransızım...

ne önemi var?

Bence de ortak noktamız pek yok. :)

pek değil hiç yok ve forumda en sevmediğim üyelerin en başında geliyosun bazıları beni sevmez ama bunu belli eder zaten sen de o da yok çaktırmadan yapıyosun bunu ve ben buna sinir oluyorum tatar izliyorum diye diziyi yerden yere vurmuşsun mesela ben o diziden nefret etseydim sen göklere çıkarırdın.
p1 e alındığı konusuna yorum yaptın sana cevap olarak ama o sırada forum gitti Allah tan

pek değil hiç yok ve forumda en sevmediğim üyelerin en başında geliyosun bazıları beni sevmez ama bunu belli eder zaten sen de o da yok çaktırmadan yapıyosun bunu ve ben buna sinir oluyorum tatar izliyorum diye diziyi yerden yere vurmuşsun mesela ben o diziden nefret etseydim sen göklere çıkarırdın.
p1 e alındığı konusuna yorum yaptın sana cevap olarak ama o sırada forum gitti Allah tan
Yerden yere vurmadım ki ben diziyi.Dizi pt 2 de düşük gidiyordu zaten,Pt 1 de iyice düşer dedim.Cuma günü her şey ortaya çıkacak zaten.Forumda beni sevmek zorunda değilsin zaten, senin sevgini kazanıp ya da kaybetmek için bir çabam söz konusu değil ki zaten.Sevmek de senin elinde sevmemek de, sevilmek de senin elinde, sevilmemek de.Ayrıca seni sevmediğimi söylemişsin, böyle bir şey hiçbir zaman düşünmedim.Dizi, reyting vs sebepler yüzünden atışıyor olabiliriz ama bu seni sevmediğim anlamına gelmez.Ayrıca düşüncelerimiz farklı olabilir bu da gayet doğaldır.Yani kısacası Takas beni sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. :)

evet sevmiyorum çünkü hiç samimi gelmiyosun bana başta severdim ama tanıdıkça sevgim azaldı ve bitti artık tam tersi bi durum var hee saygı da duymuyorum istediğime saygı duyarım sırf ben seviyorum diye sevdiğim her şeye düşman olup sürekli karalayan birine saygı maygı da duymam

evet sevmiyorum çünkü hiç samimi gelmiyosun bana başta severdim ama tanıdıkça sevgim azaldı ve bitti artık tam tersi bi durum var hee saygı da duymuyorum istediğime saygı duyarım sırf ben seviyorum diye sevdiğim her şeye düşman olup sürekli karalayan birine saygı maygı da duymam
Samimi gelmiyorsam buna da saygı duyarım takas ne diyebilirim ki.Senin beğendiğin şeyleri savunsan eminim göklere çıkarırdın ama tersi durum olunca demek samimiyetsizlik oluyor.Ben objektif yorum yapıyorum.Hiçbir zaman da kişiselliği kendi yorumlarıma katmadım.He sevdiğim diziyi elbette savunurum ama günlük reyting yorumlarıma bakarsan bunun izahlı kanıtını sen de göreceksin.Ne diyeyim madem samimiyetsiz geliyorum öyle olsun.