Hangi Müzik Şirketi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
ze9loeiyfyFlv3ZIjE32ADSf.jpg

Müzik dünyası gün geçtikçe gelişmekte. Bu gelişmede müzik şirketlerin payı büyük. Peki siz hangi müzik şirketini daha da iyi buluyorsunuz ve siz olsanız hangi müzik şirketinde çalışırsınız?

Açık ara DMC. Zaten alanında en iyilerle çalışıyorlar ama çalıştığı isimleri daha da ileriye taşıyorlar.

Müzik şirketleri gerçekten önemli. Belli başlı 5-10 müzik şirketi dışında kalan şirketlerin şarkıcıları kendilerine çok zor yer buluyorlar piyasada...

Eğer yabancı dilim varsa bunun üzerine sarki yapıyorsam Sony

Müzik yapicaksam kalite anlamında Dmc

Magazin olsun isim gücüm diyorsam Poll

Erol Köse piyasada olaydı iyiydi:X
@Via mobile

Seçenek te ekleseydin keşke veya bazı şirketlerin adı :) @Arslan Bey

O kadar çok müzik şirketi var ki, bazılarını unutabilirdim. Sen büyük ihtimalle Demet Akalın'ın da şirketi olan 'Seyhan' şirketini seçersin. :)

Olsun, yine de ön plana çıklanları yazsaydın keşke :)

Seyhan Müzik, DMC veya Poll Productions seçerdim

Poll Production çokça yazılmış popüler olduğundan olsa gerek ama ben beğenmiyorum yaptığı işleri. İyi kişilerle çalışmalarına rağmen Hande Yener, Sinan Akçıl ve Seksendört dışındaki çoğu kişinin kariyerleri geri yöne gitti Poll'a geçişlerinden sonra.

Orhan Gencebay ile Bir Ömür enfes bir albümdü tabii onu tamamen ayrı tutmak gerek...

Ben genel olarak Dokuz Sekiz Müzik'i beğeniyorum. Başarılı bulduğum birçok isim orada ve benim gözümde şirket başarılı. :)