Biliyordum senin de Star hayranı olduğunu. Gizlemeye gerek yok artık😂😁Star TV 'nin logosu.
En son ne zaman Star TV 'yi açıp bir şey izlediğimi bile hatırlamıyorum Logosunu beğeniyorum sadece .Biliyordum senin de Star hayranı olduğunu. Gizlemeye gerek yok artık😂😁
Hadi bu seferlik böyle olsun , ben inanıyorum yeni sezonda bomba projelerle girecek ve yine reytingleri yükselecek, o zaman izlersin😄😁En son ne zaman Star TV 'yi açıp bir şey izlediğimi bile hatırlamıyorum Logosunu beğeniyorum sadece .
Şu an içinde bulunduğu duruma ben de üzülüyorum kanalın , umarım eski ışıltılı günlerine döner de izleriz .Hadi bu seferlik böyle olsun , ben inanıyorum yeni sezonda bomba projelerle girecek ve yine reytingleri yükselecek, o zaman izlersin😄😁
Hayal meyal hatırlıyorum böyle bi kanalın olduğunu ama hiç izlemedimEkli dosyayı görüntüle 114668
Ufak bir sızı...Ufak bir hüzün...Bir ah...
@Forumdash @Zeyno @Araf @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Dosi @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 114668
Ufak bir sızı...Ufak bir hüzün...Bir ah...
@Forumdash @Zeyno @Araf @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Dosi @bazinga
Orada diğer seçeneğini varken neden diğer diye eklenenleri sonradan ankete ekliyorsun? Ayırca ATV'nin olmadığı bir anket anket değildir
ATV’yi de ekledim boşver ne kadar fazla çeşit o kadar iyidirOrada diğer seçeneğini varken neden diğer diye eklenenleri sonradan ankete ekliyorsun? Ayırca ATV'nin olmadığı bir anket anket değildir
Bence gerek yok. 8 sene sonra eklenen seçenekler çok geriden başlıyorATV’yi de ekledim boşver ne kadar fazla çeşit o kadar iyidir
ATV’yi de ekledim boşver ne kadar fazla çeşit o kadar iyidir
S ile başlayan üçüncü kanalı kaldır. SıkıntılıBence gerek yok. 8 sene sonra eklenen seçenekler çok geriden başlıyor