Hangi Gün, Hangi Dizi İzlenir?

Çok şaşırdığım bir nokta var. Acun Show Tv'deyken Cumartesileri İffeti, Pazarları ise sinema kuşağını seyrederdin. Nereden geldi bu Acun aşkı? :J :D
siz niye anlamıyonuz adam star tv seviyor ordaki yapımları izlemeyi tercih ediyo o kadar

Hala gülüyorum şu an :d Kötü Yol dedi ya :F Emir tek yeter ki en düşük 6 alacaktır zaten Kötü Yol onu bile alamıyor :D

Hahah Bekle ve gör KÖTÜ YOL Ezeceek Emir'in Yoluymuş :d :d Ne saçmalayacaklarını şaşırmışlar :d :d

- - - Ekleme - - -

kötü yol birinci dila hanım ikinci yalan dünya 3.cü olur .

- - - Ekleme - - -

ben izlemesem bile birinci oluyor adam saygınlıgı hakkediyor hilal :D

Malesef gerçekleri bimeyip insanlar çok fazla Kemal. Senden onlardan olma :d :d

Kemal'in Star Aşkı Buğrayla emre'nin FOX Bizimde Kanal D aŞkımız Engellenemez ! :)

Valla kanala aşk duymak sadece onun yapımlarını izlemek. Ben Kanal D'nin sadece 3 yapımını seyredeeğim. Artık sırf logo için siyah ekran bile olsa seyredenlerden değilim. Logonun bir önemi yok. İzlediğim diziyi her yerde izlerim...

Hahah Bekle ve göre KÖTÜ YOL Ezeceek Emir'in Yoluymuş :d :d Ne saçmalayacaklarını şaşırmışlar :d :d

- - - Ekleme - - -

Malesef gerçekleri bimeyip insanlar çok fazla Kemal. Senden onlardan olma :d :d

5 senedir 10 13 REYTİNG arası toplıyor adam dahada yükselecegi kesin gibi sen izle yine lale devrini falan ama birinci olma ihtimali yok gibi bisiy hersene acun düser denio hersene birinci oluyo objektif olarak bakarsak ali eyüboğlu yazdı bunu garanti adam :)

Bu sezon en sevdigim dizi Ferihayı ne hale çevirdiler? Emirin Yolu'ymuş. Ben fragmanı ber-ber tanıtımına benzettim.
Emirin Yolu: Sizin Berber

5 senedir 10 13 REYTİNG arası toplıyor adam dahada yükselecegi kesin gibi sen izle yine lale devrini falan ama birinci olma ihtimali yok gibi bisiy hersene acun düser denio hersene birinci oluyo objektif olarak bakarsak ali eyüboğlu yazdı bunu garanti adam :)

LALE DEVRİ Bu sezon Bomba gibi Zirvede olacak Yeteneksizler sıktı artık :)

Gold Film Kötü Yol dila hanım aynı güne koymaz kötü yol günü değistirecekler heralde dila hanım daha çok önem veriyor Faruk turgut.

- - - Ekleme - - -

LALE DEVRİ Bu sezon Bomba gibi Zirvede olacak Yeteneksizler sıktı artık :)

ab de imkansız acunun ölüsü 10 reyting alio lale devri 6 7