siz niye anlamıyonuz adam star tv seviyor ordaki yapımları izlemeyi tercih ediyo o kadar
Çok şaşırdığım bir nokta var. Acun Show Tv'deyken Cumartesileri İffeti, Pazarları ise sinema kuşağını seyrederdin. Nereden geldi bu Acun aşkı?![]()
![]()
siz niye anlamıyonuz adam star tv seviyor ordaki yapımları izlemeyi tercih ediyo o kadar
Çok şaşırdığım bir nokta var. Acun Show Tv'deyken Cumartesileri İffeti, Pazarları ise sinema kuşağını seyrederdin. Nereden geldi bu Acun aşkı?![]()
![]()
buğra nın yorumları komik değil hilalkendini komik sanıyor arkadas kendi dünyasında eğleniyor
bez bebek var bak foxta buğra izle
![]()
Bu komikti Kemal ya![]()
![]()
Star izliyorum şu ansen kumanda kullanmıyosun galiba 24 saat star açık
![]()
Hala gülüyorum şu anGayet rahatım![]()
saçmalıksuan trt açık komiksin ?
komik sanio kendikomik falan değil hilal
bak senin için sultana laf atmiom
ama nurgülü pek sevmem 😉 hep acayip rollerde oynuo
![]()
Hahahah atammış halin bumu 😉 sen git sahte programlar yapıp insanları kandıran Acun'u İzlee 😉
Hala gülüyorum şu anKötü Yol dedi ya
Emir tek yeter ki en düşük 6 alacaktır zaten Kötü Yol onu bile alamıyor
![]()
kötü yol birinci dila hanım ikinci yalan dünya 3.cü olur .
- - - Ekleme - - -
ben izlemesem bile birinci oluyor adam saygınlıgı hakkediyor hilal![]()
Kemal'in Star Aşkı Buğrayla emre'nin FOX Bizimde Kanal D aŞkımız Engellenemez !![]()
6 Eylüle az kaldıHahah Bekle ve göre KÖTÜ YOL Ezeceek Emir'in Yoluymuş![]()
Ne saçmalayacaklarını şaşırmışlar
![]()
![]()
Hahah Bekle ve göre KÖTÜ YOL Ezeceek Emir'in Yoluymuş![]()
Ne saçmalayacaklarını şaşırmışlar
![]()
- - - Ekleme - - -
Malesef gerçekleri bimeyip insanlar çok fazla Kemal. Senden onlardan olma![]()
![]()
kötü yol birinci dila hanım ikinci yalan dünya 3.cü olur .
- - - Ekleme - - -
ben izlemesem bile birinci oluyor adam saygınlıgı hakkediyor hilal![]()
Yalan Dünya 10 ve üstü reyting alıyor niye günü değişsin? Kötü Yol 5 i geçsin sonra Cumaya koyarlarYalan Dünya Cumartesi ye kaydırılıcak Emir'in yoluı 3. olabilir![]()
5 senedir 10 13 REYTİNG arası toplıyor adam dahada yükselecegi kesin gibi sen izle yine lale devrini falan ama birinci olma ihtimali yok gibi bisiy hersene acun düser denio hersene birinci oluyo objektif olarak bakarsak ali eyüboğlu yazdı bunu garanti adam![]()
LALE DEVRİ Bu sezon Bomba gibi Zirvede olacak Yeteneksizler sıktı artık![]()