Hangi Futbol Ligi

Hangi Lig Daha Kaliteli

• İngiltere Premier Lig

Oy: 9 52.9%
  • Fransa Ligue 1

Oy: 0 0.0%
  • İspanya La Liga

Oy: 7 41.2%
  • İtalya Seria A

Oy: 0 0.0%
  • Almanya Bundesliga

Oy: 1 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    17

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,421
Puanı
1,060
İngiltere Premier Lig
İspanya La Liga
Fransa Ligue 1
Almanya Bundesliga
İtalya Seria

İspanya ligi diyorum. Dünyanın en güçlü iki takımı Real Madrid ve Barcelona orada :) Dünyanın en iyi oyuncuları da İspanya liginde...

İngiltere ligi de kaliteli bir lig tabii...

Almanya ve Hollanda ligleri ise seyir zevki açısından gayet iyiler.

İtalya ligi eski zamanlarından çok uzakta maalesef...

İngiltere Ligi tabikide.En iyi futbolu onlar oynuyorlar.İspanya'da futbolu izlerken sıkılıyor insan ama İngiliz futbolu bir başka sürekli atak saçma sapan paslar yapmıyorlar...

Sıkıcı bir strateji. Barcelona'nın maçları bana da son derece sıkıcı geliyor. Boş pas atmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Ama Real Madrid'in maçlarından keyif alıyorum. Topu alır almaz golü düşünüyorlar :)

İngiltere Ligi keyif açısından daha iyidir İspanya'dan ama maalesef Digitürk yüzünden o keyfimiz artık yok...

İspanya Ligi'nde atılan paslar saçma sapan değil. Futbol stratejileri öyle...

Bana göre şaçma...Stratejileri saçma bana göre.Barcelona sadece kazanmayı düşünüyor oysa ilk hedefiniz ortaya renkli ve zevkli bir futbol koymaktır.Onlarca seyirci oraya düzgün ve heyecanlı bir maç izlemeye gidiyor.Ben şahsen İspanya'da yaşasam Barça'nın maçlarına gitmem.Zaten hep kazanıyor.Ve hep aynı futbol stili aynı paslar aynı takım sıradan gelmeye başladı.Tamam ilk senesinde herkes beğendi bunu ama sonra sıktı...

Önce İngiltere sonra İspanya. :) Listedekiler dışında Brezilya ve Kuzey Avrupa ligleride hep ilgimi çekmiştir. :)

Bana göre şaçma...Stratejileri saçma bana göre.Barcelona sadece kazanmayı düşünüyor oysa ilk hedefiniz ortaya renkli ve zevkli bir futbol koymaktır.Onlarca seyirci oraya düzgün ve heyecanlı bir maç izlemeye gidiyor.Ben şahsen İspanya'da yaşasam Barça'nın maçlarına gitmem.Zaten hep kazanıyor.Ve hep aynı futbol stili aynı paslar aynı takım sıradan gelmeye başladı.Tamam ilk senesinde herkes beğendi bunu ama sonra sıktı...

Her futbol ekibinin ilk amacı " kazanmaktır. " Zevk vermek gibi bir amaç sonra gelir. Şampiyon olan bir takım zevk vermiş mi diye bakılmaz o şampiyondur.

Her futbol ekibinin ilk amacı " kazanmaktır. " Zevk vermek gibi bir amaç sonra gelir. Şampiyon olan bir takım zevk vermiş mi diye bakılmaz o şampiyondur.

Bir takım şampiyon olmuş ama göze hoş gelmiyen bir futbol sergilemiş ve diğer takım şampiyon olamamış ama göze hoş gelen bir futbol sergilemişse şampiyon olan takım federasyonun,şampiyon olamıyan takım taraftarın şampiyonu olmuştur.

By Lightning Thief:)Tarih kitaplarına gçesin bu söz:D

Bir takım şampiyon olmuş ama göze hoş gelmiyen bir futbol sergilemiş ve diğer takım şampiyon olamamış ama göze hoş gelen bir futbol sergilemişse şampiyon olan takım federasyonun,şampiyon olamıyan takım taraftarın şampiyonu olmuştur.

By Lightning Thief:)Tarih kitaplarına gçesin bu söz:D

Dediğin laf tarih kitaplarına geçirilecek bir söz değil. Çünkü biz arkadaşlar arasında hep söyleriz bu sözü :):) Ayrıca ben Real Madridliyim. Ama önemli olan federasyonun şampiyonu olmaktır. Ne takımlar vardır ki zevk verirler ama küme düşerler. 2-3 yıl sonra o takımları kime hatırlamaz.

Ya her ikiside önemli futbol için zevk verirse bıkmadan izlersın şampiyon olursa sevinçten uçarsin.