onun psikolojiyle alakası yok bende psikoloji dedim decarts çıkmadı )Ben de beyazsoy cikti ))) sorular bana eksik geldi en az iki şık verselerdi tam sonuç çıkardı başta psikoloji bilimini seçtiğin için düşünüyorsan varsın dediler yani decarts
Diğer şıklarda hata yaptın tabi yemeklerde et seçersen decart çıkmaz psikoloji sectiyse diğerlerinde de aynı minvalde seçeceksin . Ben tek seçenek olduğu için mecbur uyumlu seçtim )))onun psikolojiyle alakası yok bende psikoloji dedim decarts çıkmadı )
forumdaki bayanların hepsi rene decarts çıktı bilmem artık ettenmi ottanmı )Diğer şıklarda hata yaptın tabi yemeklerde et seçersen decart çıkmaz psikoloji sectiyse diğerlerinde de aynı minvalde seçeceksin . Ben tek seçenek olduğu için mecbur uyumlu seçtim )))
Bak kadınlar psikolojiyi çok severler ve gerçekten sevdikleri için diğer siklarda uyumlu cevap vermişler sen arada kaynamışsin belli oldu )))forumdaki bayanların hepsi rene decarts çıktı bilmem artık ettenmi ottanmı )
senin nasıl rene decart çıktı ben onu merak ettim dünyadaki şehirlere paris mi yazdın yoksa romantizm falan filanBak kadınlar psikolojiyi çok severler ve gerçekten sevdikleri için diğer siklarda uyumlu cevap vermişler sen arada kaynamışsin belli oldu )))
Hiçbiri anlamlı gelmiyordu İstanbul yoktu mecbur paris yaptık)))senin nasıl rene decart çıktı ben onu merak ettim dünyadaki şehirlere paris mi yazdın yoksa romantizm falan filan