Hangi Filozofla Beynin Aynı Çalışıyor? (ANKET)

Ben de beyazsoy cikti ))) sorular bana eksik geldi en az iki şık verselerdi tam sonuç çıkardı başta psikoloji bilimini seçtiğin için düşünüyorsan varsın dediler yani decarts

Son düzenleme:
Ben de beyazsoy cikti ))) sorular bana eksik geldi en az iki şık verselerdi tam sonuç çıkardı başta psikoloji bilimini seçtiğin için düşünüyorsan varsın dediler yani decarts
onun psikolojiyle alakası yok bende psikoloji dedim decarts çıkmadı :))

onun psikolojiyle alakası yok bende psikoloji dedim decarts çıkmadı :))
Diğer şıklarda hata yaptın tabi yemeklerde et seçersen decart çıkmaz psikoloji sectiyse diğerlerinde de aynı minvalde seçeceksin . Ben tek seçenek olduğu için mecbur uyumlu seçtim )))

Diğer şıklarda hata yaptın tabi yemeklerde et seçersen decart çıkmaz psikoloji sectiyse diğerlerinde de aynı minvalde seçeceksin . Ben tek seçenek olduğu için mecbur uyumlu seçtim )))
forumdaki bayanların hepsi rene decarts çıktı :) bilmem artık ettenmi ottanmı :))

Bak kadınlar psikolojiyi çok severler ve gerçekten sevdikleri için diğer siklarda uyumlu cevap vermişler sen arada kaynamışsin belli oldu )))
senin nasıl rene decart çıktı ben onu merak ettim dünyadaki şehirlere paris mi yazdın yoksa :) romantizm falan filan :)

İkinci tercihlerimi yaptım Aristo çıktı ))
Üçüncü tercihlerim platon
Dördüncü sokrates çıktı

Son düzenleme:
"René Descartes" çıktı.

536d0abd40f28bc936fe8e1b.webp

Öncelikle şu denilebilir ki, ekmeksiz susuz yaşayabilirsin; ama düşünmeden asla. Senin en büyük etkinliğin düşünmek bu yüzden. Seni diğerlerinden ayıran bu özelliğin hiç kuşkusuz! Senin için söylenebilecek diğer şeyse asla ama asla sabit fikirli olmaman. Her daim yeni fikirlere açıksın. Zaten bu, düşünen insanların ortak özelliğidir azizim!

Tuttu gibi :D

Doğru gibi ya. Özellikle herkesin gittiği yola şöyle bir bakarım. -girince ya da girmeden-

"Friedrich Nietzsche" çıktı.
s-8aaa415957220e8352f5b3ec3e132f0530f26f03.webp

Dünyanın gelmiş geçmiş en pesimist insanı sensin. Hayata kapkara gözlüklerle bakıyorsun. Ama bunun karakterinle uzaktan yakından alakası yok. Dünya çok kötü; sense bu kötülüğü anlayabilecek kadar zeki ve bunu kabullenebilecek kadar cesursun. Üstinsansın ayrıca: Sırf herkes bir şeylere inanıyor diye, sen de körüne körüne ona inanacksın diye bir kaide yok, ey biricik birey!