Hangi Filozofla Beynin Aynı Çalışıyor? (ANKET)

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
Adresindeki testi çözüp paylaşimda bulunuz:) http://bit.ly/1iGXl45

Benim sonucum;
"Aristoteles" çıktı.

536d0af501cb78031d61ed50.jpg

Senin merteben "sağduyu" mertebesi. Sağduyunun, aklın ve doğruyu yapmanın bir adet örneğisin. Başarılısın ayrıca da. Ama bu başarıya kesinlikle tırnaklarınla kazıya kazıya geldin. Okuduğun kitapları yan yana dizsek buradan köye yol olur. Tam bir bilim insanısın kısaca. Ama öyle bir bilim adamı ki, kopi pest'in ne demek olduğunu bilmez: Namuslu yani!..

"Aristoteles" çıktı.

Senin merteben "sağduyu" mertebesi. Sağduyunun, aklın ve doğruyu yapmanın bir adet örneğisin. Başarılısın ayrıca da. Ama bu başarıya kesinlikle tırnaklarınla kazıya kazıya geldin. Okuduğun kitapları yan yana dizsek buradan köye yol olur. Tam bir bilim insanısın kısaca. Ama öyle bir bilim adamı ki, kopi pest'in ne demek olduğunu bilmez: Namuslu yani!..

herkste aristo mu çıkıyor bendede aristo çıktı acılı sosu seçmiştim :) ondandır :)
Ben Ranch seçtim. :D Bilim dalından olabilir belki .:)

çok severim hergeleyi :F

"Friedrich Hegel" çıktı.

536d0b24847664452a755f6c.jpg

Herkesin seni kendisiyle karşılaştırdığı fikrine kapılıyor musun? Eğer böyle bir şey düşünüyorsan, hiç "ya boşuna kuruntu yapıyorum ben" deme. Çünkü durum tam da öyle! Bir mihenk taşısın sen. Dostun olduğu kadar düşmanın da çok ve özellikle düşmanların seni adım adım izlemekte ve seni kendileriyle karşılaştırmakta. Ayrıca sen tam bir "oluruna bırak" insanısın. Bu hayatta oluruna bıraktığın zaman her şey olacağına varıyor. Siyahlar beyazlarla çapışır her daim, ve sonunda hep gri kazanır. Grisin sen gri!

"Aristoteles" çıktı.

Ben Ranch seçtim. :D Bilim dalından olabilir belki .:)
Bilmiyorum ki neden😕 Herkes benle aynı mı yani:( Kendimi özel hissetmiştim:F
hangisi gereksiz diye sorulan sorudan olabilir :)

et yemeyenlere ne yazdınız vitaminsiz kalıyor çocuklar öyle bişeymi yazdınız ? :)

de get ab imiş :F o hayat benim izler,karadayı izler bir de ab yim der:F
ikisininde AB si kuvvetli , senin gibi glu glu izleyenlerden değiliz :)

Aslında kaç filosof listelediler onu düşünmek gerek:X Kardeşimede başka çıkmış, @xemrexxx 'de şimdilik elimizde 3 tane filo var:F
hepsi filozofturda, yorum yapanlardan biri bana kahtalı mıçı çıktı gibi bişey söylüyor yada benzeri bişeydi tam hatırlayamadım :)

hepsi filozofturda, yorum yapanlardan biri bana kahtalı mıçı çıktı gibi bişey söylüyor yada benzeri bişeydi tam hatırlayamadım :)
glu glu nun aboşu ölçülmüyor sadece totoşu var:X neyse la bnm uykum geldi sana iyi glu glumalar:X

[HASHTAG]#Glee[/HASHTAG] 'nin AB'si @xemrexxx izlemeye başlayınca uçtu gitti:( O yuzden totoşu var diyor:F:F

glu glu nun aboşu ölçülmüyor sadece totoşu var:X neyse la bnm uykum geldi sana iyi glu glumalar:X
Reklam verenleri de ölçülüyor:X