Vay be yaşlanmışsın. Eskiden açtığın konulara bak, birde şimdi açtıklarına...Olursunuz tabi fişek gacıları görünce dimi @Cervantes
İki esmer de maşallah güzelmiş ancak detaylı incelediğimde senin esmer daha öne çıkıyor.
Vay be yaşlanmışsın. Eskiden açtığın konulara bak, birde şimdi açtıklarına...Olursunuz tabi fişek gacıları görünce dimi @Cervantes
Valla şu an forumun altında yok ama Amanda Cerny mü ne onun resmiydi galiba@Cervantes bir anda kayboldu acaba nereye gitti bu şimdi
uplat bu saatte hepsi uyuyor sonra yorumları sileriz
1 oyu ben verdim. Eskiden forum kalabalık değil miydi, niye kimse oy kullanmamış?6-2 benim güzel kazanmış ankette
Yaşlandık aynen @Cervantes
ben ve @Gerekli24 de oy kullandık fark açıldı1 oyu ben verdim. Eskiden forum kalabalık değil miydi, niye kimse oy kullanmamış?
Biz analizci tayfa olarak azdık1 oyu ben verdim. Eskiden forum kalabalık değil miydi, niye kimse oy kullanmamış?
Ben kullanmadımben ve @Gerekli24 de oy kullandık fark açıldı
Kararsızım ki vücut sen yüz BesaletKullan o zaman
Hangisi senin için önemliyse oyla gitsinKararsızım ki vücut sen yüz Besalet
Oyladım seninkinin yüzü daha çirkin geldi diğerinin yine diğer yönden de gideri varHangisi senin için önemliyse oyla gitsin
Bu ne saçma yorum ya sjklgsflkgsjklgjklsfjklgskljgjklsjldfjklolsun 3 yaş fark var hem 95'liler aklı selim insanlardır
Bu ne saçma yorum ya sjklgsflkgsjklgjklsfjklgskljgjklsjldfjkl
Peki ya bubenim değişmez ben 3 yıl sonra da kase ve karpuza bakarım
Bu Jr.xdragxx komikmiş baya
Doğru 3 sene sonra da cidden öyle yapıyordum skljgklslkgPeki ya bu
bu saatte bile foruma para kazandırıyoruzGörüntüleyenler 6 Üye, 8 Ziyaretçi. Ziyaretçi kısmı gece gece pek hayra alamet değil.