Nescafe'nin de enerjilisi çıktı.Ben tipik karadeniz uşağı gibi sadece çayla kendime geliyorumİkisi de aynı etkiyi mi yapıyor ? Biri daha fazla enerji veriyor olmasın.
Enerji için sade sert kahveden vazgeçmem bu arada.![]()
Nescafe'nin de enerjilisi çıktı.Ben tipik karadeniz uşağı gibi sadece çayla kendime geliyorumİkisi de aynı etkiyi mi yapıyor ? Biri daha fazla enerji veriyor olmasın.
Enerji için sade sert kahveden vazgeçmem bu arada.![]()
Devlet desteklemez beni?Sende başka bi enerji içeceği yarat hadi bakalım güveniyoz sana.![]()
BURNKAN olsun adı![]()
Devlet desteklemez beni?Tek başına da bir yere kadar yani, her şeyin bir sonu vardır sonuçta
![]()
Fare canlımıymış ya? Ben zaten kola içmem artık hiç içmemFare kolanın içine konulan çalı türü bir bitkinin arasına sıkışıyormuş bazen. O bitti önceden temizlenmediği için fare çalı ile birlikte rendelenip kolanın aromasını oluşturuyormuş.![]()
Fare kolanın içine konulan çalı türü bir bitkinin arasına sıkışıyormuş bazen. O bitki önceden temizlenmediği için fare çalı ile birlikte rendelenip kolanın aromasını oluşturuyormuş.![]()
Fare canlımıymış ya? Ben zaten kola içmem artık hiç içmem7up içerim 😛
Powerade diyecem şıklarda yok
Hiç biri.Bizim bakkalda satılan bir e.içeceği var bunların hepsini gömer gibi![]()
İsim güzelmiş.Biraz çalıntı ama olsun.
- - - Ekleme - - -
Forum var arkanda rahat ol sen. 😎![]()
Forum var arkanda rahat ol sen. 😎![]()
Çok utopik oldu bu ya 😕 Eti noluyormuş ya? et parçacıklari? Turbetten geçirilip iyice suyunu sızdırılıp topaklari alinıyordur umarim.İçenlere afiyet olsun artıkÖlüymüştür muhtemelen, makinelerce tarladan hızlıca kesilip fabrikaya getiriliyordur, yaşaması pek mümkün değil sanki.![]()
![]()
BurnKan yaratıcıBir de ateş resmi koyarsak tam olur
![]()
Hiç içmedim