Hangi Enerji İçeceğini İçersiniz ?

Hangisi ?

• Powerade

Oy: 0 0.0%
  • Burn

Oy: 2 50.0%
  • RedBull

Oy: 2 50.0%
  • Rhinos

• Diğer(Lütfen Belirtin...)

• Kullanılan toplam oy
    4
İkisi de aynı etkiyi mi yapıyor ? Biri daha fazla enerji veriyor olmasın. :D

Enerji için sade sert kahveden vazgeçmem bu arada. :)
Nescafe'nin de enerjilisi çıktı.Ben tipik karadeniz uşağı gibi sadece çayla kendime geliyorum :X

Fare kolanın içine konulan çalı türü bir bitkinin arasına sıkışıyormuş bazen. O bitti önceden temizlenmediği için fare çalı ile birlikte rendelenip kolanın aromasını oluşturuyormuş. :D
Fare canlımıymış ya? Ben zaten kola içmem artık hiç içmem :( 7up içerim 😛

İsim güzelmiş. :D Biraz çalıntı ama olsun. :D

- - - Ekleme - - -

Forum var arkanda rahat ol sen. 😎 :D

Çalinti değil esinlenme de lütfen :F:F Herkes öyle diyor artık.Bu arada bende destek olabiirim.Ama maddi anlamda değil manevi anlamda.BURNKAN'a bende katkı yaparım :X

Ölüymüştür muhtemelen, makinelerce tarladan hızlıca kesilip fabrikaya getiriliyordur, yaşaması pek mümkün değil sanki. :D
Çok utopik oldu bu ya 😕 Eti noluyormuş ya? et parçacıklari? Turbetten geçirilip iyice suyunu sızdırılıp topaklari alinıyordur umarim.İçenlere afiyet olsun artık :X

Kolanın tadı süper.İçmeye devam :D
Fare de lezzetli bir şeydir o zaman :D

:D
BurnKan yaratıcı :D Bir de ateş resmi koyarsak tam olur :D

Yok artık bu kadar esinlenme fazla bizde kan resmi koyarız damla şeklinde bknz: esinlenmek. :D

- - - Ekleme - - -

Ya bende içmezdim ama bizim okulun çıkışında güzel kızlar redbullu beleş dağıtıyordu banada verdiler ilk orda içtim sonra güzelmiş diyerekten devam ettim ama sık sık içmem tabi. :D

konyak

konyak iç git şortla karın içinde otur yinede hararet basıyor :))

enerji arıyorsanız eğer konyaktan şaşmayın :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs